Yhdistysväki saa järjestötreffeillä infoa kesätapahtumista ja Kantrista ja opastusta MeNyt-palstan käyttöön

Järjestöagentti, kunta ja foorumit kutsuvat yhdistysväkeä verkostoitumaan.

PIRKKALAN yhdistysväkeä kutsutaan Järjestötreffeille, missä puhutaan muun muassa kesätapahtumista. Jo toukokuussa pidetään Suupan torilla ratikka-aiheen ympärille rakennettu teematori. Kuva: Sanni Harmanen

PIRKKALAN yhdistysväki on kutsuttu ensi viikolla Silmu-lukiolle tapaamaan toisiaan ja kuulemaan kunnan tuoreita uutisia erityisesti tulevan kesän tapahtumista, joissa yhdistykset voivat osaltaan olla mukana.

”Paikalle voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja muutkin aiheesta kiinnostuneet kuin yhdistysväki ovat tervetulleita”, sanoo Pirkkalan kunnan osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Kati Tuokkola.

Järjestötreffeillä kuullaan ajankohtaisia kuulumisia Pirkkalan kesäkauden tapahtumista, Kantri ry:ltä ja Pirkkalaisen MeNyt-järjestöpalstasta.

”On suunnitteilla muun muassa teematoreja Suupantorille. Niistä ensimmäinen on 18. toukokuuta järjestettävä tapahtuma, toriparlamentti, joka rakennetaan ratikka-aiheen ympärille”, Tuokkola kertoo.

Paikan päälle tulee esittäytymään ratikka-allianssi ja päättäjiä ja yleisöä kutsutaan mukaan. Ratikan teematori järjestetään yhdessä osallisuus- ja hyvinvointifoorumin kanssa.

Toinen järjestöjen yhteystaho on järjestöagentti, jona toimii tällä hetkellä Arja Rinneaho.

 ”Kutsumme Järjestötreffeille yhdistysväkeä mukaan ja toimimaan myös kunnan järjestämissä tapahtumissa. Kehitämme uusia yhteistyön muotoja. Illan tarkoitus on luoda yhdistysväelle mahdollisuus tavata toisiaan ja rakentaa yhteistyötä yhdistysten kesken”, Rinneaho tiivistää.

JÄRJESTÖTREFFEILLÄ Sami Inkinen esittelee Pirkkalaisen uutta järjestöjen MeNyt-palstaa ja antaa henkilökohtaista opastusta sen käyttöönottoon.

MeNyt on on aivan uusia mahdollisuuksia yhdistysten tiedottamiseen tarjoava seurapalsta, joka toimii myös netissä. Vanha yhdistyspalsta lopettaa toimintansa tänä vuonna, joten nyt on aika siirtyä uuteen. Voit tutustua MeNyt-palstaan täällä.

Järjestötreffit Pirkkalan lukio Silmussa to 18.4. klo 17.30. Järj. Pirkkalan kunta. Kahvitarjoilu. Ei ennakkoilmoittautumista.