Pirkkalan terveyskeskus on kiinni pääsiäisenä, mutta apua saa naapurikunnista

Pirkkalaa lähimmät laajat kiirevastaanotot sijaitsevat Nokialla ja Tampereen Hatanpäällä.

PIRKKALAN terveyskeskus sulkee ovensa pääsiäisen ajaksi. Arkistokuva: Sanni Harmanen

PIRKKALAN terveyskeskuksen vastaanottopalvelut ovat kiinni pääsiäisen ajan. Vastaanotot sulkeutuvat kiirastorstaina 28. maaliskuuta perjantain aukioloaikojen mukaisesti.

Kiireellistä hoitoa tarvitsevat voivat pääsiäisenä hakeutua hyvinvointialueen laajoille kiirevastaanotoille niiden aukioloaikoina. Hakeutua voi myös Acutaan Tampereelle tai Valkeakosken päivystykseen.

Laajat kiirevastaanotot sijaitsevat Nokialla, Sastamalassa, Ylöjärvellä ja Tampereen Hatanpäällä, ja ne ovat avoinna 29.3.–1.4. kello 10–18. Pirkanmaalaiset voivat hakeutua mille tahansa laajalle kiirevastaanotolle asuinpaikasta riippumatta.

Ennen kiirevastaanotolle tai päivystykseen lähtöä tulee soittaa joko kiirevastaanoton omaan numeroon tai Pirkanmaan päivystysavun numeroon 116117. Hätätilanteissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112.

KIIREELLISTÄ hammashoitoa tarvitsevat voivat pääsiäisen pyhinä soittaa hammaslääkäripäivystykseen numeroon 03 384 5335. Hammaslääkäripäivystys on avoinna pyhisin kello 8–21 Tampereella Acutassa.

Sosiaali- ja kriisipäivystys auttaa sosiaalihuollon arviota tai kiireellistä kriisiapua vaativissa tilanteissa ympäri vuorokauden numerossa 0500 625 990.