Pirkat sai uuden toiminnanjohtajan – kokemusta monilta liikunnan osa-alueilta

SINI Rönnqvist on valittu Pirkkalan Pirkkain uudeksi toiminnanjohtajaksi.

PIRKKALAN Pirkat ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu Sini Rönnqvist. Hän aloittaa tehtävässä 11. maaliskuuta.

Sini Rönnqvistillä on huomattavasti aiempaa kokemusta ja osaamista urheilukentällä toimimisesta. Hän siirtyy tehtävään Suomen Melonta- ja soutuliitosta viestintä- ja seurapalvelukoordinaattorin paikalta, jossa hän vastasi liiton viestinnän ja seurapalveluiden kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tätä ennen Rönnqvist on toiminut Lentopalloliitossa erilaisissa tehtävissä.

”Hakijoiden taso oli korkea ja tehtävään oli tarjolla useita soveltuvia hakijoita. Sini vakuutti meidät osaamisellaan, asenteellaan ja ajatuksillaan”, sanoo Pirkkain johtokunnan puheenjohtaja Antti Tölli.

Rönnqvistin edeltäjä Pirkoissa Niina Kuhlman siirtyi toiminnanjohtajaksi uimaseura TaTU Tampereen riveihin.