Kimallusta vaatteisiin ja pilkettä silmäkulmaan – Pirkkalan lukion vanhojen tansseissa ei unohdettu huumoria, katso kuvagalleria

Lukion toisen vuoden opiskelijat juhlivat arvokkaissa merkeissä.

VANHOJENPÄIVÄ on monelle lukiolaiselle odotettu juhlapäivä. Ylärivissä Markus Suuriniemi (vas.), Teemu Inkovaara ja Martti Rosendahl, alarivissä Nooa Kujansuu (vas.), Viivi Kujansuu ja Santeri Virtanen.

PIRKKALAN lukion toisen vuoden opiskelijoilla on ollut tänään perjantaina paljon aihetta riemuun ja jännitykseen. Abien lähdettyä torstaina lukulomalle ovat kakkosvuotiset ottaneet haltuun asemansa lukion vanhimpina oppilaina juhlavasti vanhojen tanssien merkeissä.

Aamupäivällä tanssijat kiersivät pienryhmissä esiintymässä esimerkiksi Pirkkalan kouluilla. Vapaa-aikakeskuksella pidetyn päivänäytöksen yleisössä istui nuorempia lukiolaisia ja Vähäjärven koulun yhdeksäsluokkalaisia. Illan kruunaa opiskelijoiden läheisille tarkoitettu iltanäytös.

Pirkkalainen kävi seuraamassa tanssien päivänäytöstä. Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla.