Tietyö Ylä-Haikassa etenee – ”Nyt on aihetta juhlaan”

Mäkikadun venyneessä saneerauksessa on tapahtunut edistystä joulun alla.

UUSI pumppaamo sijaitsee Mäkikadun Kurikan puoleisessa päässä tukiaseman tontilla.

PIRKKALAN Mäkikadulla on päästy liittämään ensimmäinen kiinteistö uuteen jätevesipumppaamoon. Pirkkalan kunta kertoi asiasta maanantaina Facebookissa.

”Kaikki loppuu joskus. Niin myös isoissa vastatuulissa purjehtinut Mäkikadun jätevesipumppaamon rakentaminen. Kaikki takaiskut on selätetty ja nyt on aihetta juhlaan: ensimmäinen kiinteistö on liitetty uuteen pumppaamoon”, kunnan yhdyskuntatekniikan nimissä julkaistussa tekstissä todetaan.

”Harkitsemme glögitarjoilun järjestämistä alueen asukkaille, jos nyt loppuvuoden kiireiltä ehdimme. Kiitos kärsivällisyydestä”, viesti jatkuu.

Ylä-Haikassa sijaitsevan Mäkikadun saneeraus aloitettiin vuonna 2021, ja töiden piti alkujaan valmistua kahden vuoden aikana. Työt kadulla ovat kuitenkin venyneet ja jatkuvat myös vuonna 2024.

Kuluvana vuonna saneerauksen valmistumista on viivyttänyt jätevesipumppaamon suunnittelu ja hankinta Mäkikadun Kurikankadun puoleiseen päähän sekä pumppaamon toimituksen viivästyminen.

Lue myös: Kahta Ylä-Haikan katua aletaan pian päällystää – työt jatkuvat ensi vuodelle

Lue myös: Asukkaita turhauttaa, kun Ylä-Haikassa sijaitsevan kadun remontti jatkuu jo kolmatta kesää – ”Tämä tie on ihan hirveää perunapeltoa”