Itsenäisyyspäiväviikolla Pirkkalainen ilmestyy poikkeuksellisesti jo tiistaina

Lehti jaetaan jo tiistaina 5. joulukuuta.

PIRKKALAISEN paperilehteä jaetaan Pirkkalaan ja Tampereen lähialueille. Lehden voi napata mukaansa myös lehtitelineestä tietyistä kaupoista tai Pirkkalaisen Suupantiellä sijaitsevan toimituksen edustalta. Kuva: Sanni Harmanen

KESKIVIIKKONA vietettävä itsenäisyyspäivä vaikuttaa Pirkkalaisen paperilehden ilmestymisaikatauluihin.

Siinä missä lehti jaetaan normaalisti Pirkkalaan ja lähialueille keskiviikkoisin, seuraava lehti jaetaan jo päivää aikaisemmin eli tiistaina 5. joulukuuta.

Silloin ilmestyvä lehti on Pirkkalaisen suuri jouluteemanumero, josta löytyy asiaa paitsi itsenäisyydestä ja sotiemme veteraaneista, myös muun muassa jouluruoista, uutuuskonvehdeista ja siitä, voiko lahjaksi saatua e-kirjaa palauttaa kauppaan, jos se ei miellytä. Nettisivuillamme jouluisia juttuja julkaistaan pitkin viikkoa.

Itsenäisyyspäivänä Pirkkalaisen toimitus ja ilmoitusmyynti lomailevat, ja olemme tavoitettavissa taas torstaina.