Veskan kauppakeskukselle kukkakauppa ja laajennus lounaskahvilalle – ”Hotellin rakentaminen saa odottaa tällaisina aikoina”, sanoo toimitusjohtaja

KAUPPAKESKUS Veskan pääsisäänkäynnin edessä tehdään laajennuksia, joiden myötä kaksi liikettä saavat tilaa keskuksesta. Toinen niistä on uusi liike ja toinen nykyliikkeen laajennus. Tulossa on myös liikennejärjestelyitä pihaan. Aare Invest Oy:n toimitusjohtaja Marko kuusisto tutustui työmaahan keskuksen katolta.

KAUPPAKESKUS Veskan pääsisäänkäynnin liepeillä ovat menossa rakennustyöt.

”Teemme viereiselle lounaskahvilalle laajennuksen pihan puolelle. Siitä tulee lasitettu ja lämmitetty keskieurooppalaisen näköinen ratkaisu, kertoo keskuksen omistavan Aare Invest Oy:n toimitusjohtaja Marko Kuusisto.

Samantyylinen laajennus tulee myös sisäänkäynnin toiselle puolelle. Tilaan on muuttamassa kukkakauppa.

Liikkeet saavat uudet tilat käyttöön vuodenvaihteessa. Kuusisto kertoo, että myös itse sisäänkäyntiä parannetaan.

Myöhemmin remontti jatkuu pihajärjestelyillä selkeyttämällä liikenneympäristöä.

VESKALLA on ollut jo vuosia sitten suunnitelmissa paljon suurempikin liikekeskuksen laajennus. Samalle tontille nykyiselle parkkipaikalle on kaavailtu myös hotellia.

Suurhankkeet ovat menneet Kuusiston mukaan ”uuteen laskentaan” maailmantilanteen takia.

”Ensin tuli korona, sitten Ukrainan sota, energian hinnan nousu, kohonneet korot ja vielä Israel ja kaasuputki. Nyt ei ole sopiva aika isolle investoinnille”, Kuusisto toteaa.

HAVAINNE Partolassa sijaitsevan Veskan laajentumisvisioista hotelleineen. Hotellia kaavoitettiin tontille vuonna 2019.