Summer Boom veti yleisöä: Benjamin esiintyi sähäkästi – Pete Parkkonen huipensi konsertti-illan

BENJAMIN lauloi Pirkkalan Summer Boom -konsertissa tuhatpäiselle yleisölle. Yleisöä oli lauantaina paikan päällä runsaasti ja osa nautti konsertista omien vilttien ja eväiden kanssa.

SE ON täällä taas, kesä! Pirkkalan jokavuotinen kesänavaustapahtuma Summer Boom järjestettiin lauantaina keskusurheilukentällä ja yleisöä paikalla riitti. Ilmaiskonsertissa esiintyivät Pete Parkkonen, Eemeli Koivisto, Benjamin ja Limppu.

Päihteettömästä, kaikenikäisille sopivasta konsertista nautittiin aurinkoisessa säässä, mikä houkutteli paikan päälle valtavasti kuuntelijoita.

Herkkäkorvaisten oli mahdollista hakea nuorisotila Siilistä korvatulpat ja Kahvila Pisteeltä sai ostaa suolaiset ja makeat syötävät tilaisuuteen. Myös omat viltit ja eväät oli sallittu.

Illan avasi Eemeli Koivisto ja konsertin päätti Pete Parkkonen tunnin mittaisella esiintymisellään.

Yleisön joukossa oli muun muassa pirkkalainen Noami Wallin, joka oli tullut paikan päälle yhdessä serkkunsa Isabella Tursa- Sutajn kanssa.

TAMPERELAINEN Isabella Tursa-Sutaj (vas.) kuunteli musiikkia vähän kauempana lavasta 2-vuotiaan Liliana-tyttärensä kanssa. Tursa-Sutajn seuraksi oli lähtenyt hänen Pirkkalassa asuva serkkunsa Noami Wallin ja Wallinin 2,5-vuotias tytär Violetta.

”Ihan tulimme vain kuuntelemaan tätä koko konserttia, vaikka itse haluan erityisesti nähdä Pete Parkkosen”, Wallin kommentoi.

”Jos vain pieni tyttäreni Violetta viihtyy sen aikaa, että hän ehtii esiintyä. Arvostan kovasti, että tällaisia tilaisuuksia
järjestetään, täällä on ihan kaikenikäisiä kuuntelemassa ja konsertti on kyllä hieno.”

”Nyt esiintyvä Benjamin on vetänyt tosi energisesti, mikä on aina hyvä. Aiomme kyllä käydä muissakin vastaavissa tapahtumissa, jos niitä vain järjestetään”, Wallin tuumi.

ELINA Erkkilä (vas.) ja Katariina Rekola nauttivat Summer Boomin lava-artisteista tanssimalla eturivissä musiikin mukana.
Lempääläinen 18-vuotias Emilia Ruunu oli saapunut kuuntelemaan konserttia yhdessä Pirkkalassa asuvan isänsä Risto Säkkisen kanssa.