Frisbeekiekko lensi Reipinniemen pop up -radalla, avoimen luokan heittäjä nakkasi täydellisyyttä hipovan huipputuloksen

REIPISSÄ Pyhäjärven jäällä oli hienot kelit kisailla frisbeegolfissa. Kuva: Ossi Virtanen

REIPINNIEMESSÄ riitti tapahtumaa viime viikonloppuna. Pirkkalan frisbeeseura Aviaattorit järjesti jo neljännen kerran Reipissä frisbeegolfin talvikilpailun.

Kilpailu on osa Pirkanmaan frisbeegolfseurojen yhdessä järjestämää Winter Series osakilpailua. Aviaattorit rakensi pop up -radan Reippiin, jossa mittaa otti toisistaan yhteensä 90 kilpailijaa.

Ikäjakauma pelaajien kesken oli 14-vuotiaasta aina 61 vuoteen asti. Paikalla oli sekä harrastajia että ammattitason pelaajia jotka kilpailivat eri sarjoissa.

Keli oli mitä mainioin talvikilpailuun. Lämpötila pysyi juuri ja juuri pakkasella eli loskalta vältyttiin ja lunta oli juuri sopiva pieni kerros maassa. Ihanneolosuhteet tarkoittivat kovimmalle kärjelle avoimessa luokassa todella kovia tuloslukemia.

Avoimen luokan kärkeen pelannut Luukas Rokkanen pelasi kilpailun kahden kierroksen aikana ainoastaan kolme par-tulosta. Tämä tarkoitti kokonaistuloksen asettuvan täydellisyyttä hipovaan -33 lukemaan yhteensä 36 pelatun väylän jälkeen.

Muissa luokissa voittajiksi itsensä pelasivat Johanna Parviainen (naiset), Leevi Lähdesmäki (juniorit alle 15v), Jimi Käpynen (juniorit alle 18v), Satu Parikka (naiset yli 40v), Marko Hämäläinen (miehet yli 40v), Peter Seeck (miehet yli 50v) sekä Mika Jääskeläinen (amatöörisarja).

”Pirkkalan frisbeeseura Aviaattorit onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita pelaajia, talkooapulaisia sekä Pirkkalan kuntaa mahdollisuudesta käyttää Reipin aluetta”, Ossi Virtanen totesi järjestäjien puolesta.