Pirkkalan kouluihin nimettiin vararehtoreita, Toiviossa uusi rehtori aloittaa tehtävässään

Vararehtorit nimettiin Kurikankulman, Kirkonkylän ja Toivion kouluihin.

Toivion koulun vs. rehtori siirtyy vararehtoriksi, kun varsinainen rehtori palaa virkavapaalta. Kuva Toivion koululta vuonna 2023. Kuva: Sanni Harmanen
PIRKKALAN kouluihin on nimetty vararehtoreita. Kurikankulman koulussa vararehtorina aloittaa elokuussa Sara Mankki, ja Kirkonkylän koulussa tehtävässä jatkaa Samuli Laitila.

Toivion koulussa Kalle Laine siirtyy rehtorin viransijaisen paikalta vararehtoriksi, kun varsinainen rehtori Jukkamatti Hiltunen palaa virkavapaalta. Hiltunen nimettiin rehtoriksi joulukuussa 2023, mutta hän piti viime lukuvuoden virkavapaata ja toimi vastaperustetun Vähäjärven koulun apulaisrehtorina.

Vararehtorien nimitykset teki opetuspäällikkö Mikko Salkinoja kesäkuussa.

Vararehtorit kuuluvat opettajakuntaan ja vastaavat rehtorin tehtävistä tämän poissa ollessa. Toivion koululla vararehtorin tarvetta lisää se, että Jukkamatti Hiltunen on mukana koordinoimassa uuden Kalliomäen koulun suunnittelua. Tämän vuoksi johtamisvastuuta halutaan jakaa vararehtorille.

Lue myös: Pirkkalassa on tiedossa vain yksi uuden koulun rakentaminen tulevina vuosina, ja nyt sitä aletaan kaavoittaa peltomaisemaan – viereen suunnitteilla satojen ihmisten asuinalue