Pirkat jatkaa voittojen tiellä – pohjoisen matkalla vastassa Santas United ja Sastamolo

PIRKAT otti viime lauantaina viidennen voittonsa miesten salibandyn Suomisarjan lohko A:ssa, kun Uudenkaarlepyyn Blue Fox kaatui 9-3. Kaikki erät päättyivät 3-1 ja näin Pirkat jatkaa sarjakärjessä.

Pirkat teki avausmaalin jo 24 sekunnin kohdalla, toisessa erässä tuli kolmen maalin rypäs ja ylivoimatehot olivat 100 prosenttia. Tasaisen hyvästä suorituksesta kertoo yhdeksän pelaajan pääsy maalintekijätilastoon.

Miska Pöysäri on ainoa jokaisessa ottelussa maalin tehnyt Pirkkain pelaaja.

”Teimme mitä piti sarjan peräpään joukkuetta vastaan. Mukavaa oli jokaisen kentän onnistuminen. Myös kolmanteen erään penkiltä tullut Eemeli Pelamo teki kauden avausmaalinsa”, iloitsi valmentaja Jukka Myllymäki.

Pirkat on 15 pisteellä vasta kolmantena, sillä jo kahdeksan ottelua pelanneella Sastamololla on 18 ja seitsemän pelanneella Ilveksellä 16 pistettä. Pirkoilla on lohkon paras maaliero.

Pirkat tekee ensi viikonloppuna matkan pohjoiseen, sillä lauantaina on Rovaniemellä vastassa Santas United ja sunnuntaina Sastamolo Torniossa. Seuraava kotiottelu on 11. marraskuuta SB Vaasaa vastaan.