PJK juhli murskavoittoa Killossa – ”Pallo liikkui ja pelasimme kuten oli sovittu”

PJK on tällä hetkellä Nelosen B-lohkossa kuudentena.

PJK:n voittomaalin iski kymmenennellä minuutilla Leevi Lehtikangas.
AARO Pöyhtäri teki perjantaina kaksi maalia ja hyviä paikkoja oli hattutemppuunkin, kun PJK pelasi kauden 2024 toisen ottelunsa Killon nurmella ja voitti Tampereen Palloilijat 5-0 (3-0) jalkapallon Nelosen B-lohkossa.

Voittomaalin teki jo 10. minuutilla Leevi Lehtikangas, maali oli hänelle kauden ensimmäinen. Myös Pöyhtärin tekemä 3-0-maali oli kolmannen ottelunsa pelanneen hyökkääjän kauden ensimmäinen, lisäksi Mikko Huitula avasi kauden maalisaldonsa jo avausjaksolla.

”Meillä oli viikolla parit hyvät treenit ja saimme siirrettyä ne asiat peliin. Pallo liikkui ja pelasimme kuten oli sovittu”, Lehtikangas iloitsi.

Erotuomari Leevi Saarenpää antoi PJK:lle vain yhden varoituksen, sen sai Tampereen Urheiluhierojakoulussa opiskeleva kaima 51. minuutilla.

”Näimme yhden tilanteen hieman eri tavalla ja kerroin siitä mielipiteeni”, Lehtikangas selitti.

PÄÄVALMENTAJA Sami Puustinen oli tyytyväinen, vaikka maalipaikkoja tuhlailtiin.

”Hyviä sellaisia oli taas ainakin 10. TaPa pelasi korkealla linjalla ja selustaan jäi tilaa, saimme paljon läpiajoja ja niistä maalejakin”, Puustinen sanoi.

Nollapeli oli maalivahti Rasmus Tervolalle toinen peräkkäinen. TaPan paras paikka tehdä maali oli 4-0-tilanteessa tuomittu rangaistuspotku, mutta Shane Leahy laukoi ylärimaan.

PJK kohtaa seuraavaksi Pispalan Ponnistuksen torstaina 1. elokuuta Rantaperkiössä. PJK on kuudentena 17 pisteellä.