PJK:n kesän ensimmäinen ottelu Killossa päättyi tappioon – ”Kaveri torjui kerran ylänurkasta vedon, joka olisi mennyt kenelle tahansa muulle sisään”

PJK:n kokoonpanossa on pelannut tällä kaudella yli 30 pelaajaa.

Aaro Pöyhtäri pelasi viime perjantaina Killossa kauden ja uran avausminuuttinsa PJK:n sinisessä paidassa.
PJK:n kauden ensimmäinen ottelu Killon perinteisellä nurmella oli viime perjantaina tappiollinen Nelosen B-lohkossa. Valkeakosken Koskenpojat voitti PJK:n 2-1 (2-0) liki 30 asteen helteessä.

Viime vuonna Nelosessa peräti 21 maalia tehnyt Nico Seeck teki vieraiden maalit. PJK:n kavennus tuli rangaistuspotkulla 57. minuutilla, kun läpiajossa kaadettu Ali Salehi laukoi itse onnistuneesti.

PJK esitteli yleisölle kauden 31. pelaajan, kun Aaro Pöyhtäri vaihdettiin tauolla Jarkko Peuraniemen tilalle kärkeen.

”Edellisestä pelistäni oli lähes vuosi. Olen treenannut noin kuukauden toivuttuani ristisidevammasta. Kerran pääsin läpi, mutta maalivahti [Niko Julin] torjui”, Pöyhtäri sanoi.

MAALIVAHTI Julin sai kehut myös PJK:n valmentajalta Sami Puustiselta.

”Kaveri torjui kerran ylänurkasta vedon, joka olisi mennyt kenelle tahansa muulle sisään. Muutenkin meillä oli riittävästi paikkoja vaikka voittaa ottelu”, Puustinen sanoi.

Pöyhtäri, 23, ehti viime kaudella pelata Nelosen Nokian Pyryssä vain kolme ottelua ennen loukkaantumista. Maaleja tuli kaksi. Toissa vuonna hän teki Nelosessa seitsemän maalia.

”Seuraava ottelu on 18. heinäkuuta. Käyn ennen sitä kuntosalilla viisi kertaa viikossa ja haluan olla silloin paremmassa kunnossa”, Pöyhtäri sanoi.

Otto Rautama on nyt PJK:n ainoa kaikki ottelut alusta loppuun pelannut Nino Haverin oltua sivussa. Rautaman lisäksi vain Aslak Immonen on pelannut kaikissa otteluissa.