Kimalaiskuoriaisen kesäloma ja kukkiva juhannus – Katso, miltä Pirkkalaisen kesäkuvakilpailun aurinkoinen aloitus näytti

Pirkkalaisen perinteinen kesäkuvakilpailu on jälleen käynnissä!

Kimalaiskuoriainen nauttii Kuoriaisten yliopistosta saamastaan kesälomasta nimimerkki Miikan kuvassa. ”Uhuh, kun oli eka vuosi rankka.”
SUOMALAINEN juhannus on yhdessäolon ja järvimaisemien kukikasta juhlaa. Näin on ainakin pääteltävä Pirkkalaisen perinteisen kesäkuvakilpailun ensimmäisistä otoksista, jossa keskikesän kohokohtaa vietetään aurinkoisissa tunnelmissa.

Viime viikolla käynnistyneen kesäkuvakilpailun alku on ollut vilkas. Kiitämme toimituksessa tähän asti saapuneista valokuvista, joista tässä jutussa on esitelty muutamia.

Kilpailuaikaa on 18. elokuuta asti, ja kuvat voi toimittaa joko sähköpostitse tai kirjeen välityksellä. Kisaan voi lähettää enintään kaksi kuvaa per osallistuja.

KESÄKUVAKILPAILUN tulokset julkaistaan keskiviikkona 4. syyskuuta lehdessä ja verkkosivuilla. Upeimmat kesäotokset palkitaan! Lisäksi arvomme yllätyspalkinnon kaikkien niiden kesken, jotka lähettävät kuvan kilpailuun 7. heinäkuuta mennessä.

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät aikaisemmin julkaistusta jutusta.

Kuvauksellista kesän jatkoa!

Laura Ahonen taltioi kauniin juhannuskimpun terassilla.
Heidi Niittylän valokuvassa Vähäjärvi näyttäytyy kauneimmillaan.
Heidi Hautasen isä, veli ja veljenpoika keskittyivät kalastamiseen perheen juhannusmökillä. ”Kiinnostus kalastukseen yhdistää tätä kolmikkoa, ja nelivuotias veljenpoikanikin rauhoittuu kalastuksen äärelle mielellään. Kalaonni ei suosinut, mutta nautimme kauniista kesäsäästä yhdessä”, hän kirjoittaa.
Kristiina Iisakkila tallensi otokseensa suloisia, vastakuoriutuneita kalalokin poikasia Loukonlahdella.
”Marju-täti kuvasi Armin Ja Hertan juhannuksena mökillä Ikaalisissa”, Marju Mäkelä kertoo kuvastaan.
Mia Mattila kävi juhannusaattoiltana kävelyllä Valkeakosken Vanajavedellä mökkirannassa, josta hän poimi maljakkoon kukkia. Mattilan kädessä olevat kukat ikuisti hänen miehensä Timo Laitinen.