Lempäälän Kisa haki pisteet Keskuskentältä, juhannuksen jälkeen PJK pelaa Killossa – ”Nurmi on todella hyvässä kunnossa”

PJK on pelannut tuttuun tyyliin alkukesän pelit Keskuskentän tekonurmella, mutta siirtyy juhannuksen jälkeen Killoon (kuva). Treenikäynnit ovat kertoneet, että Killon nurmi on todella hyvässä kunnossa. Arkistokuva: Antti Jokinen

PJK koki viime perjantaina kauden kolmannen tappionsa Nelosen B-lohkossa, kun Lempäälän Kisa kukisti kotijoukkueen 3-2 Vili Vaittisen tehtyä hattutempun.

”Vaittinen on isokokoinen ja nopea pelaaja, todella hyvä tälle tasolle. Meiltä melko hyvä peli, mutta virheitä tulee vielä vähän liikaa. Pienestä oli kiinni”, sanoi valmentaja Sami Puustinen.

Jarkko Peuraniemi teki maalin neljännessä ottelussa peräkkäin, se oli 2-2-maali. Avausmaalin teki Santtu Aaltonen, maali oli hänelle kauden toinen.

”Saimme kokoonpanoon uuden pelaajankin eli Mikko Huitulan. Hän pelasi viime kaudella Nokialla, mutta on PJK:n kasvatteja. Mikko pelasi 10-paikalla ja oli lupaava”, Puustinen sanoi.

PJK pelaa seuraavat kaksi ottelua Tampereella, torstaina 6. päivä se kohtaa Vehmaisten Urheilijat Kaukajärvellä ja keskiviikkona 12. kesäkuuta vastassa on Messukylässä FC Lasten. Molemmat ottelut alkavat klo 19.45.

”Juhannuksen jälkeen pääsemme vihdoin Killoon. Olemme siellä treenanneet pari kertaa ja nurmi on todella hyvässä kunnossa”, Puustinen sanoi.