SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman veti väkeä Suupantorille – ”Jo riittää laitaoikeiston nousulle ja hallituspolitiikalle”

EU-vaaleista povataan aiempaa ladatumpia Euroopan tilanteen takia - ennakkoäänestys käyntiin keskiviikkona, vaalipäivä 9. kesäkuuta.

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman ja muut valtakunnan demarivaikuttajat saapuivat lauantaina Pirkkalan Suupantorille EU-vaalikiertueella. Vaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona.

KESKIVIIKKONA ennakkoäänestyksellä käynnistyvät EU-vaalit ovat houkutelleet Pirkkalaan vaalitorille useita tunnettuja ehdokkaita ja puolueidensa eteen töitä tekeviä kärkipoliitikkoja. Pirkkalassa on nähty muiden muassa kokoomuslainen puolustusministeri Antti Häkkänen ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson.

Lauantaina SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman sekä hänen mukanaan saapuneet kansanedustajat Ilmari Nurminen ja Lauri Lyly sekä EU-vaaliehdokas, europarlamentaarikko Eero Heinäluoma vetivät loistavan sään siivittämänä runsaasti väkeä Suupantorille.

SDP:n terävä kärki rantautui lauantaina Suupantorille puheenjohtajansa kera tapaamaan kuntalaisia ja paikallisia päättäjiä. Oikealta Lauri Lyly, Juha-Pekka Mattila, Eero Heinäluoma, Taru Tolvanen, Antti Lindtman, Jouko Tuominen ja Ilmari Nurminen.

Puolueensa nousseesta gallupsuosiosta ilmeisen voimaantunut demaripomo rohkaisi väkeä vaaliuurnille.

”Keskiviikkona on aika lähteä äänestämään ja sanoa jo riittää laitaoikeiston nousulle ja hallituksen politiikalle”, Lindtman totesi.

Lindtmanin puheessa korostui SDP:n tarjoama vaihtoehto hallituksen politiikalle. 

Meppi Eero Heinäluoma puolestaan kertoi terveisiä Euroopasta ja omista vaaliteemoistaan.

Torilla todettiin, että SDP:n kannatuksella jopa neljä mepin paikkaa on saavutettavissa.

Lindtman suitsutteli Pirkkalan valtuuston puheenjohtajaa Taru Tolvasta. ”Teillä on paikallisesti mahdollista tuoda viestiä Tarulle, joka on SDP:n puoluehallituksen jäsen ja tuo viestiä siihen pöytään jämptisti.”

Eurovaalien varsinainen vaalipäivä on 9. kesäkuuta.