Muut lehdet: Näsijärven rannalta löytyi pullopostia vuosien takaa, kaksi pankkia suunnittelee fuusiota

Palstalle poimitaan sattumuksia ja uutisia muista Tampereen seudun lehdistä.

Palstalla esitellään poimintoja muista seudun lehdistä.

”Suuri osa nuorista turvautuu äidin tai isän lompakkoon, kun ensiasunnon ostamisen aika tulee. Tämä selviää Danske Bankin Ensiasunnon ostajat 2024 -tutkimuksesta, jonka mukaan 43 prosenttia ensiasunnon ostajista saa taloudellista tukea vanhemmiltaan. Tuki voi olla joko rahaa tai vakuuksia.” Aamulehti

”Porilaismies poimi Näsijärven rannalta läheltä Maisansaloa pullopostin huhtikuussa. Miehen puoliso teki löydöstä päivityksen Facebookiin löytääkseen pullopostin lähettäjän, sillä kirjeessä lähettäjiksi ovat ilmoittautuneet ’Ylöjärven tytöt’. Kirje on imenyt vuosien aikana itseensä kosteutta, mutta sen verran käsialasta saa selvää, että se on lähetetty matkaan todennäköisesti 2. heinäkuuta 2015 klo 18.29.” Ylöjärven Uutiset

”Euroopan elokuva-akatemia on valinnut Tampereella sijaitsevan historiallisen Kino-Palatsin eurooppalaisen elokuvakulttuurin aarteeksi. Vuonna 1929 valmistunut Kino-Palatsi on elokuva-akatemian mukaan hieno esimerkki vuosisadan alussa rakennetuista ylellisistä elokuvatemppeleistä.” Yle

”Jämsän seudun Osuuspankki ja Pohjois-Hämeen Osuuspankki ovat aikeissa fuusioitua ensi keväänä. Yhdistyminen yhdeksi pankiksi tarvitsee enää molempien pankkien edustajistojen hyväksynnän elokuun puolivälissä, mutta ainakin tähänastiset infot ovat tiettävästi olleet hankkeelle myönteisiä.” Oriveden Sanomat

”Unelmien koulupäivänä Vesilahden yhtenäiskoulun oppilailla ei ollut lainkaan kirjoja, eikä läksyjä tullut. Opettajat olivat kehitelleet oppitunneille vapaamuotoisempaa tekemistä. Esimerkiksi 3A-luokalla etsittiin sanasokkelosta vappuun liittyviä sanoja ja eskarit kuuntelivat musiikkia. – Kuuntelimme ainakin Ilveksen maalilaulun ja Mirellan Timanttei, kertoo 6-vuotias Selma Soisalo.” Lempäälän-Vesilahden Sanomat