Muut lehdet: Villisiat temmelsivät Urjalassa, eräässä Kangasalan kylässä avaimet voi jättää avaimet auton virtalukkoon

Palstalle poimitaan sattumuksia ja uutisia muista Tampereen seudun medioista.

Palstalla esitellään poimintoja muista seudun medioista.
”Lauri Kamppari on ajanut autonsa Kuohenmaan kyläteatterin pihaan ja jättänyt huoletta avaimet virtalukkoon. Pienestä eleestä voi arvata, millaiseksi Kamppari tuntee olonsa kotikylässään Kuohenmaalla.” Kangasalan Sanomat
”Tanssijoiden joukossa näkyi selvästi lavatanssien eräänlainen uusi tuleminen – lähikylien oman tanssiväen vähentyminen oli korvautunut uusilla, pitkästä matkasta tulleilla. Erityisesti huomioita kiinnitti nuorten osuuden kasvu. Kokonaisuudessaan tanssijoissa löytyi kaiken ikäisiä kolmesta vuodesta lähes yhdeksäänkymmeneen.” Sydän-Hämeen Lehti
”– Ensin ajoin niistä [villisioista] ohi, mutta sitten käännyin ympäri ja palasimme katsomaan ja koitimme kuvata niitä. Kun ensimmäisen kerran menimme niiden ohi, ne juoksivat Urjalan pellin puoleiseen pusikkoon, mutta kun käännyimme takaisin, ne olivat taas ysitiellä, juoksivat pusikkoon ja yrittivät päästä riista-aidasta läpi, [Jenni] Pietikäinen kertoo.” Akaan Seutu
”Nyt 100-vuotiaana elo ja olo rauhaisaa. Kauniissa puutarhassaan [Tapio] Paukkunen tykkää katsella kukkasia. – Ja katselen, kun muut tekevät työt.” Ylöjärven Uutiset