Muut lehdet: Ideapark saa Citymarketin, Tampereella halutaan lisätä jätteenpolttoa

Palstalle poimitaan sattumuksia ja uutisia muista Tampereen seudun lehdistä.

Palstalla esitellään poimintoja muista seudun lehdistä.

”Kesko on rakentamassa Lempäälän Ideaparkiin uuden K-Citymarketin. Kauppa avautuu vuonna 2025, mutta kauppaan on valittu jo tuleva kauppias. Uuden K-Citymarketin kauppiaaksi on nimetty Mikko Valtonen.” Lempäälän-Vesilahden Sanomat

”Sisä-Suomen poliisi sai kotihälytystehtävän Juupajoelle tiistaina [16.4.], kun poliisin tietoon tuli väkivaltarikos, jonka seurauksena yksi henkilö oli loukkaantunut vakavasti. Tapahtumapaikalta poistui henkilö, jonka poliisi tavoitti hetkeä myöhemmin. Henkilö käyttäytyi uhkaavasti ja ampui useita laukauksia kohti poliisia. Poliisi ampui henkilöä kohti ja henkilö menehtyi.” Aamulehti

”Kokonaisuudessaan kuusi litraa taimenenmätiä matkasi 14. maaliskuuta pakettiauton kyydissä Tampereen Sarankulmasta Kurussa Keihäsjärveen ja Jakamaan laskeviin puroihin. Mätirasiaistutuksista vastasi Kokemäenjoen Vesistön Vesiensuojeluyhdistyksen (KVVY) Sami Ojala, jolla oli talkooapunaan ylöjärveläinen luonnonystävä Antti Reponen.” Ylöjärven Uutiset

”Tampereen jätteenpolttolaitosta pyörittävä Tammervoima hakee lupaa nykyistä suuremman jätemäärän polttamiseksi. Yhtiö varautuu siihen, että jatkossa jätettä pitää polttaa enemmän kuin nykyään saman lämpöenergiamäärän tuottamiseksi. Taustalla on kierrätyksen vaikutus yhdyskuntajätteen sisältöön. – Muovin erilliskeräys on oletettavasti suurin tekijä lämpöarvon laskun taustalla, sanoo Tammervoiman toimitusjohtaja Paavo Knaapi.” Yle