Soljan asukas oli lähdössä liikkeelle autollaan, kun huomasi renkaisiin viritetyn ansan – ”Katsoin, että mitäs siellä takarenkaiden edessä törröttää”

Pirkkalalainen Tommi Tulonen todisti vaarallista ilkivaltaa kotikulmillaan.

KAUPPIAANKADULLE tienvarsiparkkiin jätetyn auton renkaisiin oli viritetty ansa nauloista ja ruuveista. Kuva: Tommi Tulonen

OLI pienestä kiinni, ettei pirkkalalaisen Tommi Tulosen ajomatka katkennut heti alkuunsa viime viikon maanantaina.

Soljan alueella asuva Tulonen oli lähdössä liikenteeseen autollaan, joka oli parkkeerattu Kauppiaankadun varteen. Ennen rattiin hyppäämistä hän sattumalta vilkaisi auton renkaita.

”Satuin voivottelemaan työkaverille nastarenkaiden huonoa kuntoa ja katsoin, että mitäs siellä takarenkaiden edessä törröttää”, Tulonen kertoo.

Näky oli hätkähdyttävä. Molempiin takarenkaisiin oli asetettu nojalleen ruuveja ja nauloja. Ruuveja oli yhteensä kolme ja nauloja viisi. Kävi onni onnettomuudessa, ettei Tulonen ehtinyt lähteä autolla liikkeelle ja puhkaissut auton renkaita.

”Vähän ihmetytti että onko suututtanut jonkun vai olenko parkkeerannut auton liian lähelle viereistä autoa”, Tulonen kertaa ajatuksiaan tilanteessa.

VAROITTAAKSEEN muita alueen asukkaita Tulonen julkaisi naula-ansasta kuvan Facebookin Positiivinen Pirkkala -paikallisryhmässä. Julkaisuun tulleen kommentin perusteella myös Kyöstillä on havaittu ruuveja viriteltynä ansaksi autonrenkaisiin.

Rikosilmoitusta Tulonen ei aio omasta tapauksestaan tehdä.

”En taida jaksaa, kun ei noilla tiedoilla tai johtolangoilla löydä ketään syyllistä.”

Oletko huomannut ilkivaltaa Pirkkalassa? Lähetä juttuvinkki Pirkkalaisen toimitukseen lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi.