Tietyöt jatkuvat Ylä-Haikan Mäkikadulla ja Vanhatiellä toukokuussa

Kunta lupaa tiedottaa tulevien töiden ja päällystyksen ajankohdista tarkemmin lähempänä.

Mäkikatua on saneerattu kesästä 2021 lähtien. Työt ovat venyneet alun perin arvioidusta kahden kesän kestosta. Tältä katu näytti torstaina.

PIRKKALAN Ylä-Haikan alueella sijaitsevien Mäkikadun ja Vanhatien tietöitä jatketaan jälleen toukokuussa.

Pirkkalan kunta kertoo tiedotteessaan, että Mäkikadulla on talven aikana saatu valmiiksi jätevesipumppaamoon liittyvät työt ja että kaikki talojen jätevesiputket on kytketty uuteen linjaan. Viime vuonna uuteen linjaan saatiin kytkettyä talojen vesijohdot.

Jäljellä on vielä vanhan jätelinjan tulppaus, minkä johdosta Mäkikadulle tehdään lyhyeksi ajaksi kaksi kaivantoa.

”Työ jatkuu toukokuussa, milloin on myös päällysteporukan tarkoitus tulla tekemään pohjatöitä asfalttia varten”, tiedotteessa todetaan.

VIEREISELLÄ Vanhatiellä puolestaan saneerataan vesijohto-, hulevesi- ja jätevesiputket suunnitelmien mukaisesti. Työt Vanhatiellä jatkuvat toukokuussa. Tällä hetkellä tiestä on saneerattu noin puolet.

Vanhatie päällystetään Mäkikadun yhteydessä saneeratulla osuudella Spårentielle asti. Vanhatie on tarkoitus saneerata vesihuollon osalta kokonaan tämän vuoden aikana.

Kunta lupaa tiedottaa tulevien töiden ja päällystyksen ajankohdista tarkemmin vielä lähempänä.

Mäkikatua on saneerattu kesästä 2021 ja Vanhatietä syksystä 2022 lähtien. Alkujaan Mäkikadun töiden arvioitiin valmistuvan kahdessa kesässä.

Lue myös: Kahta Ylä-Haikan katua aletaan pian päällystää – työt jatkuvat ensi vuodelle

Lue myös: Asukkaita turhauttaa, kun Ylä-Haikassa sijaitsevan kadun remontti jatkuu jo kolmatta kesää – ”Tämä tie on ihan hirveää perunapeltoa”