Sote on täysi fiasko

Toiminta on muuttunut huonommaksi ja jäykemmäksi ja rahaa kuluu satoja miljoonia enemmän kuin ennen.

SOTE-UUDISTUS heikensi palveluja, lukija kirjoittaa. Kuva: Sanni Harmanen

HARRI AALLON kirjoitus sotesta Pirkkalaisessa oli todella hyvä ja osui täysin oikeaan.

Kiitos Sipilän ja Marinin hallitusten, meillä on nyt käsissämme aivan täydellinen fiasko. Piti saada toiminta joustavammaksi ja säästä rahaa. Mites on käynyt? Saatiin aikaan kovapalkkaisia virkoja kavereille ja kaverin kavereille! Toiminta on muuttunut huonommaksi ja jäykemmäksi ja rahaa kuluu satoja miljoonia enemmän kuin ennen.

Kävin tammikuussa terveyskeskuksessa ja käynnin lopuksi totesin lääkärille, että juuri noin on käynyt ja hän totesi, että on täysin samaa mieltä kanssani. Täytyy vaan onnitella meidän ”viisaita” poliitikkojamme tästä ”mukavuudesta”.

PS. Nyt ollaan, epäilyni mukaan, tekemässä samanlaista suurta virhettä Pirkkalassa ratikan suhteen. Maksaa miljoonia, eikä mikään parane, päinvastoin. Pari pysäkkiä ja etäisyydet pysäkeille pitenevät jne. Toivon todellakin viisautta ja järkeä poliitikoillemme, kun päätöksiä tehdään, vai lieneekö turha toivomus.

Ari