Tekstarit: On ihmisiä, joilla on esim. vakava sairaus, minkä takia vessaan on mahdollisimman nopeasti päästävä

Tekstaripalstalla vastataan aiempaan tekstariin, jossa ihmeteltiin vessapassin käyttöönottoa.

LÄHETÄ viesti tekstaripalstalle numeroon 0400 991513.

PIRKKALAISEN Lukija-palstan nimimerkille ”Ihmettelijä” vastaus tuosta WC-passin käytöstä. Kannattaisi ottaa selvää asioista, ennen kuin julkaisee kirjoituksiaan. On ihmisiä, joilla on esim. vakava sairaus, minkä takia tuonne on mahdollisimman nopeasti päästävä. Siis ota selvää, ennen kuin kirjoittelet. Tässä linkissä on eräs julkaisu, jossa kerrotaan, miksi hänelle on myönnetty tuo passi. Sara

HYVÄ ”Ihmettelijä”: Vessapassi on tarkoitettu henkilölle, jolla esimerkiksi sairauksia, joissa vessaan pitää päästä mahdollisimman pian. Voi olla kovia kipuja tai tarpeet tulla housuun. Olisin onnellinen, jos olisin terve enkä tarvitsisi vessapassia. Etuilusta tai ihmisoikeuksien rikkomisesta ei ole kyse. Vessapassi luovutetaan sairauden ottajalle

TERVEISIÄ nimimerkki ”Ihmettelijälle”. Tulitko juuri metsästä ihmisten ilmoille vai mikä on tietämättömyyden salaisuus? Vessapassi on kortti, jonka tarkoituksena helpottaa eri sairauksia sairastavien pääsyä vessaan julkisilla paikoilla. Yritätkö sinä ”Ihmettelijä” estää sairailta ihmisiltä mahdollisuuden laajentaa elinpiiriään ja parantaa näin heidän elämänlaatuaan? Lähimmäinen

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.