Färmiin tehdään uusi leikkipuisto, Haikkaan leikkipaikan peruskorjaus – olisiko sinulla niihin parannusehdotuksia?

FÄRMIN leikkipuiston suunnitelma on nähtävillä muistutusten jättöä varten. Puiston maaston muodot säilyvät sen mukaan ennallaan. Sisäänkäyntiväylän vierellä oleville kummuille istutetaan monilajinen puusto, myös kukkivia puita. Puiden alustaa kunnossapidetään niittynä. Vaaleanvihreällä merkityn nurmen ja pelialueen reuna rajataan pensasistutuksella. Piirros: Pirkkalan kunta

FÄRMIN asuinalueelle on suunnitteilla uusi korttelileikkipuisto, joka sijoittuu Färminkaaren päähän, vanhalle peltoalueelle. Leikkipuistoon on tulossa muun muassa pöytäpenkkiryhmä, monitoimikiipeilyteline sekä keinu. Puisto valaistaan.

Haikan leikkipuisto puolestaan peruskorjataan. Suunnitelmissa on uusia leikkipuiston välineistö turva-alustoineen. Samalla leikkialue siirretään asemakaavassa määrätylle paikalle nykyisen leikkipuistoalueen viereen.

SUUNNITELMA Haikan leikkipuiston peruskorjauksesta. Piirros: Pirkkalan kunta

Molempien kohteiden puistosuunnitelmaehdotukset ovat nähtävillä 3. huhtikuuta asti ja niistä voi halutessaan tehdä muistutuksia.

Suunnitelmaehdotukset löytyvät kunnan verkkosivuilta. Niihin voi tutustua myös asiointipisteessä kunnantalo Tiimassa kuntakeskuksessa.