Pirkkain lentisnaisilla loistava peli Aitolahden Rientoa vastaan – Sanni Aaltonen ylitti aiemman pistesaaliinsa

SANNI AALTOSESTA tuli sunnuntaina Pirkkain naisten ensimmäinen 20 pisteen rajan saavuttanut pelaaja lentopallon 2-sarjan 3-lohkossa, kun joukkue voitti vieraissa Aitolahden Riennon 3-1. Aaltosen aiempi paras saldo oli 16 pistettä.

Voitolla Pirkat nousi jälleen taisteluun voitosta alemman jatkosarjan lohkossaan.

Ensimmäisen kerran neljä pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen saldoon. Yleispelaaja Maiju Hautanen teki 11 pistettä. Keskipelaajat Siiri Hynninen ja Eveliina Peltola tekivät 10 pistettä.

”Peltola valittiin joukkueen äänestyksessä ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hän pelasi kauden selkeästi parhaan ottelunsa. Meillä oli hyvä harjoituspätkä alla ja se näkyi pelissä, ei tullut notkahduksia”, sanoi valmentaja Jarno Rautanen.