Pirkkalaisen yhdistyspalsta uusiutuu monipuolisella MeNyt-palvelulla tänä keväänä

Mukaan halutaan Pirkkalan ja Härmälän yhdistykset mahdollisimman kattavasti, jolloin MeNyt muodostuu mainioksi yhdistysten viestintäavuksi ja kertoo myös lukijoille, minkälaisia menoja yhdistysväki järjestää.

PIRKKALAINEN ottaa tänä keväänä käyttöön monipuolisen MeNyt-palvelun. Se on järjestöille tarkoitettu Pirkkalaisen verkkosivuilla ja osin printtilehdessä näkyvä palvelu, joka korvaa perinteisen yhdistyspalstan. Kuvassa Ylöjärven uutisten vastaava palvelu netissä. Etusivun näkymässä on tuoreimmat yhdistystapahtumat, kalenterinäkymä kaikista Pirkkalan tapahtumista sekä yhdistysten logot, joita klikkaamalla pääsee kyseisen yhdistyksen tapahtumiin.

PIRKKALAINEN luopuu nykyisestä yhdistyspalsta ja sitä korvaamaan tulee paikallisten järjestöjen käyttöön monipuolinen MeNyt-palvelu, joka on jo käytössä Pirmedioiden muissa paikallislehdissä.

Pirkkalainen on kutsunut kahdeksan yhdistystä ensimmäiseen tupailtaan, jossa MeNyt-palveluun tutustutaan yhdessä.

MeNyt tuo yhdistyspalstan nettiin ja paperilehteen uudella värikkäällä tyylillä, mutta on paljon enemmänkin.

Palvelussa on mm. mahdollista julkaista tapahtumatärppejä. Kaikki Pirkkalan yhdistysten tapahtumat tulevat MeNyt-etusivulle ja kalenteriin.

Yhdistyksellä on myös oma Tarinat-osio, jossa voi julkaista juttuja ja yhdistysuutisia.

Sisäinen tiedotuksen ohessa MeNytistä tulee foorumi, jolta yhdistysväki ja kaikki Pirkkalaisen lukijat näkevät, mitä Pirkkalan yhdistysrintamalla tapahtuu. Sille pääsee jatkossa Pirkkalaisen verkkosivujen yläpalkkiin tulevasta otsikosta.

Palstasta saa parhaan käsityksen, kun katsoo itse, kuinka se toimii vaikkapa Lempäälän-Vesilahden Sanomissa.

Palstaa käytetään oman tietokoneen internet-selaimella. Palstan lukeminen on kaikille avointa. Omia tapahtumia pääsee lisäämään Pirkkalaiselta saatavilla tunnuksilla.

TUPAILTAAN helmikuun puolivälissä on kutsuttu vain rajattu määrä yhdistyksiä, jotta koulutus onnistuu henkilökohtaisesti.

MeNyt-palvelun hinta vaihtelee ilmaisesta 60 euron vuosimaksuun. Nykyiseen yhdistyspalstaan verrattuna etuna on, että palstalla voi kertoa myös yleisötapahtumista ja sen näkyvyys on verkossa hyvä ja tiedot tapahtumista voi jättää palveluun itse. Nykyisin palstan tekstit lähetetään sähköpostilla Pirkkalaiseen.

Pirkkalaisen yhdistyspalstaa käyttäviltä edellytetään tällä hetkellä, että vuosikokouksesta on jätettävä maksullinen ilmoitus. Jatkossa tämä ei ole enää pakollista.

Jatkossa järjestetään lisää koulutusta ja Pirkkalaisessa tiedotetaan käytännön järjestelyistä. Voit ilmoittautua halukkaaksi osallistujaksi tutustumaan MeNyt-palstaan jo nyt sähköpostitse osoitteella antti.jokinen(at)pirkkalainen.fi