Steelersistä siirtynyt Patrik Salmensaari nousi sankariksi – Pirkkain miehillä pitkä voittoputki

PIRKAT aloitti vuoden kahdella vierasvoitolla miesten Suomisarjan salibandyn A-lohkossa. Jukka Myllymäen valmentama joukkue kaatoi lauantaina Oulussa jatkoajalla Merikoski SBT:n 4-3 ja sunnuntaina Kempeleellä Dynamon 8-6.

”Lauantaina näkyi kuuden viikon tauko. Hallitsimme ottelua ja loimme paljon paikkoja, mutta pitkä tauko näkyi. Kaveri sai lopussa kaksi maalia ilman maalivahtia”, Myllymäki sanoi.

Mika Salo teki voittomaalin 61. minuutilla. Se oli Pirkkain ensimmäinen jatkoaikavoitto tällä kaudella.

Sunnuntaina joukkueen sankariksi nousi neljä maalia tehnyt Patrik Salmensaari. Maalit olivat yhdeksättä ottelua pelanneelle Salmensaarelle kauden ensimmäiset Suomisarjassa. Viime kaudella hän teki divarin Steelersissä kahdeksan maalia.

”Patrik on nyt pelannut kuusi ottelua peräkkäin ja otteet ovat kohentuneet koko ajan. Nyt tuli onnistumisiakin, työ palkittiin”, Myllymäki sanoi.

Dynamo-voitto oli joukkueelle kuudes peräkkäinen. Paras pistemies on jokaisessa ottelussa ainoana Pirkkain pelaajana vähintään yhden tehopisteen saanut Salo.

Pirkat ja yhden ottelun enemmän pelannut Kokkolan Nibacos ovat kärjessä 35 pisteellä. Joukkueet kohtaavat Pirkkalassa ensi lauantaina klo 15.