Kahden auton peräänajo jonoutti liikennettä Pirkkalan kuntakeskuksen tuntumassa

Risteykseen jääneet henkilöautot tekivät varsinkin bussien liittymisestä Naistenmatkantielle haastavaa.

KOLARIIN osalliset henkilöautot seisoivat risteyksessä vielä kello 14. Muulle Suupantieltä tulleelle liikenteelle jäi tilaa ohittaa autot, mutta varsinkin linja-autokuskien piti olla kieli keskellä suuta.

KAHDEN henkilöauton peräänajo ruuhkautti liikennettä Pirkkalan kuntakeskuksen tuntumassa perjantaina iltapäivällä.

Kolari tapahtui Suupantien ja Naistenmatkantien risteyksessä. Pelastuslaitos sai tilanteesta ilmoituksen kello 13.31.

Pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Sakari Bragge kertoo, että kolarissa oli osallisena kaksi ihmistä. Tilanteessa ei tullut henkilövahinkoja. Ensihoito tarkisti henkilöt.

VIELÄ kello 14 molemmat henkilöautot seisoivat risteyksessä Suupantiellä, Naistenmatkantielle johtavalla kaistalla. Paloauto poistui juuri tapahtumapaikalta, ja paikalle jäivät poliisiauto ja ambulanssi.

Henkilöautot eivät tukkineet risteystä kokonaan, mutta varsinkin Suupantieltä tulleille busseille jäi vain ahdas tila kääntyä Naistenmatkantielle. Tämä hidasti liikennettä. Jonoa kertyi hetkittäin sekä Naistenmatkantielle että Suupantielle.

BRAGGE kertoi kello 14:n jälkeen, että ajoneuvot voidaan niiden kunnosta riippuen joko ajaa tai hinata pois tapahtumapaikalta, kunhan poliisi on saanut paikan tutkittua ja antaa siihen luvan.

”Normaalisti tällaisissa tapauksissa kaistat pyritään saamaan vapaaksi äkkiä”, Bragge sanoo.