Posti avaa joulusesongiksi väliaikaisen noutopisteen Pirkkalassa – katso sijainti niin osaat hakea pakettisi

POSTI perustaa väliaikaisen pakettien noutopisteen Linnakallion terminaaliinsa. Arkistokuva: Sanni Harmanen

JOULU on vilkasta aikaa pakettitoimituksille. Posti avaa väliaikaisia noutopisteitä ympäri Suomea, jotta joulun paketit pääsisivät sujuvasti perille.

Väliaikaisia noutopisteitä avataan kaikkiaan 37 kappaletta perjantaina 24.11. Väliaikaiset noutopisteet sijoitetaan suosittujen automaattien lähelle, jotta matka noutamaan ei olisi pitkä, jos automaatti onkin täynnä. Paketin voi myös tilata suoraan väliaikaiseen noutopisteeseen.

Pirkkalaan perustetaan yksi väliaikainen noutopiste. Se tulee Linnakalliontien ja Kurikantien kulmauksessa sijaitsevaan Postin suureen terminaaliin osoitteeseen Linnakalliontie 1. Postinumero on 33960 Pirkkala.

Mikäli lähiautomaatti on täynnä, posti saattaa joutua siirtämään lähetysten noutopaikan toisaalle. Postin automaatteja on Pirkkalassa kuntakeskuksen K-marketissa, ABC-asemalla sekä Partolan liikekeskuksessa useita, esimerkiksi Citymarket Partolassa.

Partolassa sijaitsee myös palveleva Postin toimipiste.

”Toimitimme viime vuoden sesonkiviikkoina miltei 7 miljoonaa pakettia. Tänäkin vuonna paketteja tulee olemaan liikkeellä runsain määrin. Haluamme varmistaa sujuvat toimitukset ja hyvän joulumielen”, Postin liiketoimintajohtaja Kaj Kulp kertoo.