Elokuvien maailmaan musiikin siivillä – Galleriakonsertissa kuullaan säveliä valkokankaalta

DUO AJATON konsertoi Galleria 2:ssa marraskuun alussa. Kuva: Sanni Harmanen

KUN sykähdyttävä tarina saa tuekseen unohtumattoman musiikin, on elokuvaelämys taattu. Menneiden vuosikymmenten ikivihreään elokuvamusiikkiin uppoudutaan Pirkkalassa ensi viikon keskiviikkona, kun Duo Ajaton saapuu esittämään mieleenpainuvia elokuvasävelmiä Galleria 2:een

Laulaja Nelli Nymanin ja pianisti Silja Kuoppalan muodostaman duon ohjelmistossa kerrotaan olevan niin tuttuja kuin harvinaisempiakin elokuvakappaleita, tulisista tangoista aina kauniisiin rakkauslauluihin.

Kuuntelun ohessa voi tutustua gallerian tämänhetkiseen näyttelyyn, mediataiteilija Jan Jämsénin psykedeeliseen fraktaalitaiteeseen.

Tunnelmallinen ilta elokuvamusiikin parissa Galleria 2:ssa (Suupantori 2, pääkirjaston rakennus) ke 1.11. klo 18-19.