Ulkoleffanäytös ilahduttaa Pirkkalan syksyssä: Freddie Mercuryn tarinasta voi nauttia illalla taivasalla – se on pirkkalalaisten nuorten oma idea

ULKOILMALEFFANÄYTÖS pidetään Keskusurheilukentällä. Kuva: Pirkkalan kunta.

PIRKKALAN nuorisopalvelut järjestää reilun parin viikon kuluttua ulkoilmaleffanäytöksen, jossa esitetään Bohemian Rhapsody. Elokuva kertoo Queen-yhtyeen ja sen legendaarisen laulajan Freddie Mercuryn tarinan vuoden 1985 kuuluisaan Live Aid -konserttiin asti.

Tapahtuma on osa nuorten neuvoston vuonna 2022 toteuttamaa osallistavan budjetoinnin kokeilua. Nuorten neuvosto järjesti kyselyn Unelmien liikuntapäivässä ja yläkouluilla. Kyselyssä kysyttiin pirkkalalaisilta nuorilta, mihin he haluaisivat käyttää kunnan budjetista rahaa. Ulkoilmaleffanäytös sai ylivoimaisesti eniten kannatusta. Elokuvan valinnasta käytiin toinen äänestys keväällä 2023 Instagramissa, jossa nuoret pääsivät valitsemaan kolmesta eri vaihtoehdosta.

Tapahtuma on päihteetön ja maksuton. Iltaan voi ottaa omat piknikeväät, -viltin tai retkituolin mukaan. Iso elokuvascreen on viritetty Keskusurheilukentän päätyyn. Tapahtuma on erityisesti nuorille suunnattu mutta paikalle voi myös saapua koko perheen voimin.

Kahvila Piste palvelee vapaa-aikakeskuksella klo 22 asti ja wc-tilat löytyvät kentän ulkorankennuksesta sekä vapaa-aikakeskuksen aulasta (klo 22 asti). Tapahtumalla on säävaraus.

Elokuvan esittämisestä ja laitteistosta vastaa Kinotour Oy.

Ulkoilmaleffanäytös Keskusurheilukentällä (Urheilutie 8) 9.9. klo 20.30-23.00