Travelin’ Band oli Pirkkalan karnevaalien vetonaula, mutta tapahtumajärjestäjä ei vielä lupaa jatkoa ensi vuodeksi – ”Katsotaan ja punnitaan”

Pirkkalan karnevaalien lauantai veti Suupantorille noin 500 juhlijaa, mutta perjantaina oli hiljaisempaa.

MONENA vuonna Pirkkalan karnevaaleilla esiintynyt Travelin’ Band oli jälleen yleisön suosikki. Kuva: Arto Järvinen

FESTIVAALIHUMU täytti jälleen kuntakeskuksen, kun perinteiset Pirkkalan karnevaalit juhlittiin viikonloppuna Suupantorilla. Karnevaalien puuhamiehen Arto Järvisen mukaan tapahtuma sujui ”suunnitelmien mukaan”.

”Perjantaina oli hiljaisempaa. Laskeskelimme, että paikalla oli 250 henkilöä. Lauantai oli normaalin hyvä eli väkeä oli 500 ihmistä”, hän summaa.

Lauantai-iltana esiintymislavan valtasi vahvasti pirkkalalainen Travelin’ Band, joka on erikoistunut CCR-yhtyeen tuotantoon. Sen keikka nousikin yhdeksi tapahtuman kohokohdista.

”Eniten positiivista palautetta on tullut Travelin’ Bandin esiintymisestä”, Järvinen kertoo. Hänen mukaansa karnevaaleille saavuttiin kuitenkin monesta eri syystä.

”Eri porukka hakee eri asioita. Osa tuli kilpailemaan karaokeen, ja ilta meni siinä ohessa.”

Karnevaaleilla kruunattiin jälleen Pirkkalan karaokepäällikkö. Tällä kertaa pysti ei kuitenkaan matkannut uuteen osoitteeseen, vaan palkinnon pokkasi kilpailun viimevuotinen voittaja. Hän tulkitsi Järvisen mukaan muun muassa Haloo Helsingin parin vuoden takaisen hittikappaleen Reiviluola.

LAUANTAINA järjestetyissä Lasten karnevaaleissa tavattavissa oli myös Youtube-suosikki Kliffa. Kuva: Arto Järvinen

TÄNÄ vuonna Pirkkalan karnevaalien ohjelmassa olivat myös toista kertaa järjestetyt Lasten karnevaalit. Tapahtumajärjestäjä Järvisen arvion mukaan ne vetivät Suupantorille noin 350 henkilöä.

”Lastentaikuri Paspartuu on aina hyvä. Hän aiheutti eniten ihmisten kertymistä lavan eteen.”

Vilinä kävi myös kasvomaalauspisteellä, jossa tehtiin Järvisen mukaan yli sata maalausta.

JÄRVINEN ei uskalla vielä tapahtuman jälkeisenä maanantaina luvata, järjestäänkö Pirkkalan karnevaaleja ensi vuonna. Hän asetteleekin sanansa tarkkaan ja empien.

”Sanon tosi varovasti. Katsotaan ja punnitaan.”