Kunta tiedottaa, että Mäkikadun saneeraustyöt jatkuvat syyskuussa

YLÄHAIKAN Mäkikatu heinä-elokuun vaihteessa. Kuva: Sanni Harmanen.

MÄKIKADUN uuden jätevedenpumppaamon suunnitelmat ovat valmistuneet ja sijoituspaikka selkeytynyt, tiedotetaan Pirkkalan kunnasta.

Pumppaamojärjestelmän on määrä saapua syyskuussa, jonka jälkeen Mäkikadulla työt jatkuvat.

Pirkkalainen kertoi aiemmin elokuussa asukkaiden tunnelmia pitkään jatkuneiden katutöiden keskeltä.

Mikäli kaikki pumppaamon rakentamiseen liittyvät työvaiheet saadaan rakennettua ennen talven tuloa, ja säät sallivat päällystystyöt, tarkoituksena on päällystää koko Mäkikatu tämän vuoden puolella, kerrotaan kunnasta.

Mikäli tulee viivästymisiä rakentamiseen tai talvinen sää estää päällystystyöt, päällystetään tämän vuoden puolella puolet Mäkikadusta Naistenmatkantien suunnasta alkaen ja loppupää vuoden 2024 puolella.

Iltojen pimetessä ja töiden taas jatkuessa, on syytä muistutella varsinkin perheen pienimpiä liikkuvista työkoneista ja niihin liittyvistä vaaroista, huomauttaa Yhdyskuntatekniikka ja aluepalvelut -yksikön maanrakennusmestari Rafail Potiris.

Kadun kiinteistöille on tiedotettu erikseen töiden alkamisesta.