Vapaa-aikakeskuksen työmaalla alkava kattoelementtien asennus aiheuttaa häiriöitä liikenteeseen

Kattoelementtien kuljetukset ja asennus näkyvät Pirkkalan liikenteessä useina päivinä.

PIRKKALAN vapaa-aikakeskuksen työmaan takia muassa lukiorakennuksen editse kulkeva kevyen liikenteen väylä on kolmena päivänä suljettu.

PIRKKALAN vapaa-aikakeskuksen laajennustyömaalla alkaa ensi maanantaina kattoelementtien asennus, joka aiheuttaa kolmena päivänä häiriöitä alueen liikenteeseen. Työmaalla tehdään asennustöitä maanantaina, keskiviikkona ja sitä seuraavan viikon maanantaina.

Elementit kuljetetaan paikalle noin tunnin välein työmaalle leveällä erikoiskuljetuksella. Kuljetuksen reitti kulkee Rajasalmen sillan suunnasta Naistenmatkantietä pitkin, kääntyy Lentoasemantielle, poikkeaa ennen terveyskeskusta Ollikantielle ja päättyy Urheilutien kautta vapaa-aikakeskuksen työmaalle.

Erikoisleveät ja -pitkät kuljetukset häiritsevät liikennettä näillä tieosuuksilla aamupäivän ja päivän aikana. Maanantaina 24. heinäkuuta kuljetukset tehdään aikavälillä 7.30–14.00. Keskiviikkona 26. heinäkuuta liikennehäiriö asettuu aikaan 7.15–13.00, ja maanantaina 31. heinäkuuta häiriöitä liikenteessä esiintyy 7.30–13.00. Elementtipalkkien kuljetusreitillä on liikenteenohjaus.

KATTOPALKKIEN asennus aiheuttaa haittaa myös kevyelle liikenteelle. Elementtien kuljetuksen ja asennuksen aikana Koulutien osuus on vapaa-aikakeskuksen ympäristössä suljettu kokonaan. Tällöin myös vapaa-aikakeskuksen Vähäjärven puoli on suljettu kevyeltä liikenteeltä. Kun elementtien asennus iltapäivällä päättyy, kulkuväylät avataan takaisin kevyen liikenteen käyttöön.