Some-terapeutti ja kansanedustaja Ville Merinen antaa treffivinkkejä uudessa tv-sarjassa

Terapiatreffit-sarja on katsottavissa Yle Areenassa.

VILLE MERINEN esiintyy sosiaalisen median videoiden lisäksi nyt myös tv-sarjassa. Kuvassa Merinen Pirkkalassa Kurikanvainion uimarannalla vuonna 2022. Kuva: Anna Haapavaara

PIRKKALALAINEN psykoterapeutti ja kansanedustaja Ville Merinen (sd.) tähdittää Ylen uutta tv-sarjaa Terapiatreffit.

Sarjassa neljä paria tapaa ensimmäistä kertaa sokkotreffeillä ja keskustelee tapaamisen aikana monenlaisista aiheista. Keskustelun tukena he käyttävät Merisen laatimia kysymyskortteja. Treffit kuvataan, ja väliin leikataan osallistujien ja Merisen kommentteja tapaamisen sujumisesta ja parin vuorovaikutuksesta.

Lopuksi selviää, lähteekö pari toisille treffeille vai ei.

ITSE sokkotreffien lisäksi sarjassa suuressa roolissa ovat Merisen kahdenkeskiset juttutuokiot osallistujien kanssa. Niiden aikana käsitellään esimerkiksi osallistujien epävarmuuksia ja nykyajan deittikulttuurin hankaluuksia, kuten ulkonäkö- ja statuskeskeisyyttä sekä ghostaamista.

Ensimmäisessä jaksossa Merinen kannustaa osallistujia esimerkiksi olemaan armollisia itselleen ja sanoittamaan omia ajatuksia ja tunteita ääneen toiselle.

Viime vuonna kuvattu sarja koostuu neljästä 15 minuutin jaksosta, jotka ovat katsottavissa Yle Areenassa. Sarjan on tuottanut Character House.

PIRKKALASSA asuva Merinen nousi keväällä eduskuntaan huimalla äänisaaliilla. Hän oli 6271 äänellä maakunnan toiseksi suosituin demariehdokas Sanna Marinin jälkeen.

Jo ennen vaaleja Merinen on tunnettu sosiaalisen median sisällöistään. Hän kertoo videoillaan mielenterveysaiheista esimerkiksi Tiktokissa, Instagramissa ja Youtubessa.