Vertikaaliviljelyä kehittävä pirkkalalainen Netled-yritys aloittaa yhteistyön Rejlersin kanssa

Rejlers ottaa projektihallinnan vastuun Netledin asiakastoimituksissa.

NETLEDIN tiloissa Pirkkalan Lentoasemantiellä sijaitsee Suomen ensimmäinen automatisoitu vertikaaliviljelylaitos. Viljelyä hoitaa niin ikään pirkkalalainen Tuoretarha Oy. Kuva: Jussi Koivunen / Studio Koivunen

PIRKKALALAINEN vertikaaliviljely-yritys Netled Oy aloittaa strategisen yhteistyön Rejlersin kanssa. Rejlers on yksi Pohjoismaiden johtavista teknisen alan suunnittelu- ja konsulttiyhtiöistä.

Yhteistyö koskee projektitoimituksia. Rejlers ottaa projektihallinnan vastuun Netledin asiakastoimituksissa.

NETLED kertoo tiedotteessaan, että kumppanuus mahdollistaa Netledille keskittymisen vertikaaliviljelyn kokonaisratkaisujen tuottamiseen ja nopeampaan liiketoiminnan skaalautumiseen. Sopimuksen myötä Netledin projektitoimitusorganisaatio siirtyy Rejlersin palvelukseen.

”Kun toimitamme kaupalliset projektit yhdessä vahvan projektiosaajan Rejlersin kanssa, pystymme keskittymään tuotantoratkaisuihin, joilla pystymme jatkossa palvelemaan suoraan kauppaketjuja ja muuta elintarvikehuoltoa”, Netledin toimitusjohtaja Niko Kivioja kertoo yhtiön tiedotteessa.

”Meillä Rejlersillä on vankkaa kokemusta EPCM-toimituksista ja uskomme, että tämä järjestely tuo lisäarvoa toimitusten loppuasiakkaille, Netledille ja meille”, kommentoi Rejlersin teollisuusdivisioonaa Suomessa johtava Aki Hakkarainen.

Kuusi Netledin työntekijää siirtyy Rejlersin teollisuuden toimialalle vanhoina työntekijöinä 3. heinäkuuta.

VERTIKAALIVILJELYYN tarvittavia laitteistoja ja valaistusta kehittävällä Netledillä on toimitilat Pirkkalassa Lentoasemantien varressa.

Vertikaaliviljely on energiatehokas ja pitkälle automatisoitu viljelyn muoto, jossa vesi ja ravinteet mitoitetaan kullekin kasville sopiviksi.