REFERENSSI
|
Kauneus- ja hyvinvointihoitola Aurinkoinen

KAUNEUS- JA HYVINVOINTIHOITOLA AURINKOINEN: Pirkkalainen on meille tärkeä mainosväline

Pari vuotta sitten Kauneus- ja hyvinvointihoitola Aurinkoinen tuli yrityksenä jo 20 vuoden ikään. Taina Päivärinne kehuu Pirkkalaa mukavaksi paikaksi yrittää. Tällä hetkellä hoitolassa työskentelee Tainan lisäksi 4 ammattilaista, jotka tarjoavat laajasti hyvinvointipalveluita. Taina pitää alan kouluttautumista tärkeänä, monia eri kursseja on takana ja liikkeen seinälle on kertynyt kelpo määrä erilaisia diplomeja. Ajan hermolla on tärkeää pysyä. 

Tärkein kohderyhmä ovat aikuiset naiset, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita hyvän palvelun liikkeeseen. Asiakaskuntaa riittää mukavasti, koronan väistyttyä ei hiljaisia aikoja ole juuri ollut. Suurin osa asiakkaita saapuu lähialueelta, oman paikkakunnan lehti on oikea paikka mainostaa.

Yhteistyö Pirkkalaisen kanssa on jatkunut liikkeen alkuvuosista lähtien säännöllisesti. Alkuaikoina yritys mainosti palveluhakemistossa, ja nyt jo vuosien ajan lisänäkyvyyttä on saatu myös erillisillä mainoksilla, kun liikkeessä tarjolla jotain uutta. Pirkkalaisen mainossuunnittelu saa Tainalta erityiset kehut. Aineistoa muokataan toiveiden mukaan ja jo pienestä vinkistä saadaan kiinni. Palvelu on myös nopeaa ja joustavaa, ja yhteydenpito Ullan kanssa toimii.

Ilmoittelutahti on muodostunut tasaiseksi. Tänä vuonna Aurinkoinen on ollut viikottaisella mainoksella Palvelemme teitä -palstalla. Se pitää liikkeen tarjonnan lukijoiden mielessä. Sesongeista esim. äitienpäiväksi ja jouluksi hankitaan lahjakortteja, silloin mainostetaan tarpeen mukaan. Syksyllä 2022 kokeiltiin myös Pirkkalaisen Black Friday -mainostarjousta.

Kauneus- ja hyvinvointihoitola Aurinkoinen
kauneushoitolaaurinkoinen.fi
taina.aurinkoinen@gmail.com
03 368 4158