REFERENSSI
|
Pirkkalan Jalkapalloklubi

Pirkkalan Jalkapalloklubin Jokilampi luottaa Pirkkalaiseen

Lähes 30 vuotta sitten, vuonna 1993 perustettiin Pirkkalaan jalkapalloseura, jonka tavoitteena on kannustaa lapsia, nuoria sekä koko perheitä hyvien harrastusten pariin. 

Liikunnan iloa ja terveellistä elämäntapaa pirkkalalaisille pienestä pitäen. Tänä päivänä PJK on noin 600 jäsenen urheiluseura.

Jotta aktiiviset kuntalaiset saavat tiedon uusista joukkueista ja ryhmistä sekä muusta toiminnasta, on näkyvyys tärkeää. 

PJK:n toiminnanjohtaja Jussi Jokilampi pitää Pirkkalaista erinomaisena mainosvälineenä, sillä lehti jaetaan sopivasti klubin kohdealueella Pirkkalassa sekä Tampereen puolella Härmälässä ja Hatanpäällä. Kohderyhmänä ovat lapsiperheet ja joka kotiin jaettava Pirkkalainen tavoittaa juuri heidät.

Jalkapallo- ja futsalkausien alkaessa uusista ryhmistä ja joukkueista kerrotaan reilun kokoisilla mainoksilla, jotka tavoittavat yleisönsä tehokkaasti. 

Ryhmiä ja joukkueita on monen ikäisille tytöille ja pojille. Futsal-kaudella lukijoita muistutetaan kotiotteluista ennen pelejä.

Tärkeänä Jokilampi pitää myös uutisointia sarjajoukkueiden peleistä, joita asiantunteva toimittaja tekee säännöllisesti.

Yhteistyö Pirkkalaisen kanssa sujuu, PJK suosittelee paikallista lehteä mainontaan.

Pirkkalan Jalkapalloklubi PJK
pjk.fi

Kiinnostuitko mainostamisesta Pirkkalaisessa? Ota yhteyttä.