Katso, ketkä palkittiin stipendeillä Pirkkalan kouluissa

Pirkkalan koululaiset ja opiskelijat saivat stipendejä ja huomionosoituksia lukukauden päätteeksi.

PIRKKALAN yhteislukion ylioppilas Alvar Hakaniemi sai PYL Kannatusyhdistyksen stipendin.

Kirkonkylän koulu: Pirkkala- seura: Kaipila Anni, Surakka Matilda. Anian kyläyhdistys: Hakamäki Johannes, Jarske Vili, Kemppainen Niki, Kuittinen Ella, Purhonen Elias, Savonen Riia, Savonen Santeri. Pirkkalankylän kyläyhdistys: Kukkonen Claudia, Leppänen Kerttu, Mehtomaa Aapo, Packalèn Mea, Rouhiainen Pauli, Tammi Feetu. Sankilan Kyläyhdistys: Saarijärvi Veikka, Yli-Korhonen Kerttu. Hymypatsaat: Hievanen Luka, Roihu Sara-Sofia. Vanhempainyhdistys, Hyvä kaveri: Bäckström Alvar, Kalliokoski Eemi, Kulin Rene, Peltomäki Veeti, Seistola Vilma, Timonen Alina, Tuulimo Mea. Vanhempainyhdistys, Tsemppari: Hievanen Axel, Kalliokoski Anton, Kamppinen Nella, Pitkänen Jooa, Puodinketo Onni, Stenman Emma, Vihavainen Ville. Kummipalkinto: Blom Atte.

Kirkonkylän Hyrsingin toimipiste: Pirkkala-seura: Hyvönen Krista, Rahm Hugo. Anian kyläyhdistys: Bärn Eemil, Haapanen Jamiel. Vanhempainyhdistys, Tsemppari: Heiskanen Ellie, Hievanen Lotta, Laine Lumi, Vuorenpää Aaron, Vuorenpää Amos. Pro Sorkkala: Bärn Mikael, Katajisto Nestor, Krogerus Aamu.

Kurikankulman koulu: Pirkkala-seura: Pihlajamäki Paulus, Nevalainen Enni, Pernu Eedi, Ahopelto Timi. Kurikankulman koulun vanhempainyhdistyksen stipendi: Tenhunen Niklas, Heiska Neea, Malm Laura, Luukkonen Miro, Nissinen Linnea, Ilonen Samuel, Lahtela Aaro, Kilponen Pihla, Tuunanen Niilo, Auvinen Vilja, Saarikoski Akseli, Koskentausta Iida, Koskela Hugo, Murtola Eevi, Pitkänen Taisto, Lehu Siiri, Hernesniemi Matias, Jaakkola Siiri, Jyrkiäinen Aaron, Silván Eva, Koivunen Niilo, Lindstedt Mette, Kovanen Stella, Iivanainen Tomas, Kärenlampi Hilla, Hyvärinen Pihla, Kettunen Joel. HopLop Oy stipendi: Tyni Aleksi, Räty Rasmus.

Naistenmatkan koulu: Pirkkala Seura: Siiri Hakkarainen​, Neea Niemistö,​ F-Musiikki: Varpu Kaikkonen, Inka Juutilainen. Pohjola-Norden: Emma Saarivirta. Taito- ja taideaineiden osaajat: Karlotta Joggerst, Anni Kankaanpää, Iida Ruohonen, Lauri Ruokojärvi, Senni Nyman, Sini Leppälä, Alkabbani Abdulfatah. Sinnikäs opiskelija: Milla Porotähti, Hanna Nguyen, Lenni Vihinen, Senni Saarenmaa, Aada Grönberg, Joona Heiska, Peppi Taivalaho, Firas Smili. Myönteinen ja aktiivinen asenne opiskelua kohtaan: Juulia Hakala. Aktiivinen osallistuja: Eemeli Lehtonen. Myönteinen asenne opiskelua kohtaan: Lenni Jylli. Aktiivinen osallistuja: Oskari Riihimäki. Matemaattinen innokkuus ja harrastuneisuus: Eero Kovanen. Ahkera lukija: Kasper Saarikoski. Taitava ja toimelias oppilas: Livia Lehtonen. Ahkera suomen kielen opiskelija: Albatrit Prekadini.
Ahkeruus opiskelussa: Miska Naumanen. Aktiivinen lukija: Aino Siivonen. Innostunut oppimiseen ja positiivinen asenne: Maria Haidar Zaed Anwer. Tunnollinen koululainen: Kerttu Lahti. Erityinen avuliaisuus, positiivisuus ja muiden huomioiminen: Aatu Paulin. Sinnikäs opiskelija: Rasmus Alkula. Ahkerointi koulutyössä: Elmeri Tervola. Ahkera ja aikaansaava: Elsa Jylli. Auttavainen ja toiset huomioon ottava oppilas: Anni Koljonen. Ahkera koululainen: Matias Nieminen. Ahkera ja yritteliäs: Eevi Mittilä, Topias Kemppinen, Nelli Pohjonen, Abdul Rahman Alkabbani. Sosiaaliset- ja tunnetaidot: Emilia Hiljanen, Pihla Rintala, Venla Laaksonen. Reilu Kaveri: Pinja Juola​, Emma Hiltunen​, Emilie Takamäki​, Peetu Pääkkönen​, Valtteri Suntila​, Aleksi Mattila​, Minea Aronsalo​, Juliana Ilkka​, Saaga Vuorinen​, Eero Nurmio​, Cosmo Pape​,
Arttu Juntunen​, Anma Softic, Sofia Kruus​, Louna Tuomaala​, Aino Lämsä​, Juho Soutua, ​Leo Palsinajärvi​, Miska Myllyniemi​, Melissa Haavisto​, Roosa Kuusisto​, Mila Salmela​, Inkeri Rahtu​, Sofia Rantala,  ​Luna Pulkkila, ​Viivi Tuomi, ​Minea Aho​, Joona Ojala, ​Kosti Komulainen​, Alex Munck​, Veeti Vauhkonen, ​Daniel Niemistö​, Lilli Moisio​, Ajna Softic​, Sofia Kuusisto​, Minttu Ruohonen, ​Sofi Salminen​, Inka Somero​, Väinö Palonen, ​Nils Joggerst​, Lauri Nurmi​, Onni Ruokonen, ​Niko Kiviniemi, ​Lenni Jaakkola​, Jere Vänttinen, ​Roope Porotähti​, Aino Heikkilä​, Maija Saarikoski​, Iita Niemi-Korpi​, Armi Kauppila​, Aida Laukkanen​, Annika Lemberg,​ Inari Rahtu​, Mikke Raudanpää, ​Hugo Kilpi, ​Matias Koivula​, Miksu Puotiniemi​, Kasperi Kervinen​, Lauri Lehtonen​, Veeti Havikari, ​Ukko Peltomaa​. Hymypatsaat: Aino Hentonen,​ Gabriel Cicortas,​ Milja Siltanen,​ Paavo Huhtanen,​ Varpu Kaikkonen,​ Eemeli Alanen,​ Minttu Latvala,​ Eero Salovaara,​ Senni Nyman,​Topias Varjos,​ Fager Hasan,​ Ûmame Bas, Viola Rautionmaa,​ Sabahudina Haijdarevic, ​Aleksi Niemi​.

Nuolialan koulu: Pirkkala-seura: Marjasalo Olli, Leppänen Luukas, Viikisalo Emilia, Niiniharju Kira, Sarkki Elea. Pirkkalan seurakunta: (stipendin saaja ei halua nimeään julki), Ajattelija-stipendi: Kallio Kaarlo. MLL Pirkkala: Salminen Sara, Levelä Riikka. Pirkkalan Karjala-seura: Laiho Fanni. Pirkkalan Marttayhdistys: Hakkarainen Anni, Kunnas Aaro. Pirkkalan Rotarit: Syvänen Alisa. Pirkkalan Yrittäjät: Matila Leo. Pirkkalan Pohjola-Norden: Itälinna Sofia. Pohjola-Norden e-kirja: Alhainen Senja, Nääjärvi Lily. Pirkkalan omakotiyhdistykset ry.: Salmela Anniina. Kimmo Riihimäki -säätiö: Järvenpää Joonas, Salminen Emma. Testausserveri ry.: Lammi Onni, F-musiikki Rockway – internet -musiikkikoulu: Hoppu Henriikka, Lääperi Eemeli. Sigurd Bodenin testamenttirahasto: Toimela Lotta, Hoppu Henriikka, Taimi Elina. Tampereen teknillinen seura: Mustakangas Pyry. Kielten stipendit: Niiniharju Kira, Da Fonseca Fernandes Hugo, Rajala Pekka. Hymypatsaat: Sarkki Elea, Suuriniemi Elias, Kuivanen Menni, Talonen Oskari, Nääjärvi Lily, Matila Otto, Snellman Wilhelmiina. Nuolialan koulu vanhempainyhdistys: Primusstipendit: Heinonen Atro, Rantala Matilda, Nääjärvi Lily, Rintanen Jesse. Erityisstipendit: musiikki Pitkänen Reko, kuvataide Kallionpää Lotta, kouluarjessa ansioituneet Heikkilä Outi, Anttila Oona, liikunta Seppänen Onni, käsityö ja äidinkieli Alhainen Sylvi, taito- ja taideaineet Kunnas Ellen, käsityö Juvonen Kaarle. Edistyminen sosiaalisissa tai koulutyöskentelyyn liittyvissä taidoissa: Taimi Ilmari, Hankiala Sofia, Vallittu Pihla, Huotari Noel, Halonen Eemi, Polvivaara Lilli, Pihlainen Eemeli, Hentunen Lydia, Niskanen Lars, Nikolaeva Margarita, Kättö Matias, Syvänen Iisa, Sievänen Joona, Korhonen Alisa, Launiemi Mitja, Leppäjärvi Iina, Hämelahti Nuutti, Luhtalampi Elia, Guessos Ines, Willemsen Isabella, Nieminen Emma, Rantanen Ella, Wallenstjerna Oliver, Hirvonen Ella-Maria, Laakso Vilma, Kovalainen Pyry, Kontturi Julia, Hurme Mette, Marjasalo Lasse, Turtiainen Severi, Ruusunen Nella, Virkkunen Elias, Narvinen Esko, Rintamäki Aapo, Mannonen Minka, Hänninen Senni, Niittynen Jimi, Lammio Peetu, Teerinen Minttu, Järvinen Esko, Vesanen Roope, Syvänen Tuomas, Uotila Erika.

Pirkkalan yhteislukio: Risto Koiviston rahasto: Al-Shmes Aya, Shaker Zahra. Tarja Kivimäen rahasto:, Ojanen Emma, Puranen Joonas, Stenberg Iina, Vehkasaari Vili. Pirkkalan yhteislukion 50-vuotisjuhlarahasto: Haukkamaa Elmeri, Koivisto Eerika. Paavo.V. Suomisen rahasto: Kuivila Nico. OP-Tampere: Turjanmäki Aaro. Aito Säästöpankki: Puranen Matias. Idmanin säätiö: Ali-Tolppa Anni, Tervonen Jenni. Pirkkala-seura: Ali-Tolppa Anni, Al-Shmes Aya, Asikainen Elias, Järvi Tara, Koskinen Alisa, Kättö Samuel, Siitonen Carita, Tervonen Jenni, Väyrynen Linda. Pirkkalan yrittäjät: Alisa Koskinen, Kalle Ojala. Pirkkalan Pohjola-Norden: Asikainen Elias. Opiskelijakunta: Al-Shmes Aya, Heiskala Eerika, Honkamäki Kerttu, Ingman Tuuli, Nuutinen Aleksi, Shaker Zahra. Opettajakunta: Harju Heikki, Huntus Aarre, Paatonen Aava, Rantala Aatos, Suuriniemi Markus, Symon Ksenia. PYL kannatusyhdistys: Hakaniemi Alvar, Virtanen Väinö. Lahjakortti urheiluliikkeeseen: Koponen Oskari. Stipendikirjat: Sverigekontakt i Finland; Asikainen Elias. Pohjola- Nordenin kirja: Nurmi Iida. Uusiouutinen-lehden vuosikerta: Symon Ksenia.

Soljan lastentalo: Kiva Kaveri: Heiskanen Linnea, Hämäläinen Roosa, Kontkanen Peetu, Lamminen Oliver, Lehtinen Neela, Palonen Aino, Pouhula Eevi, Puronlahti Niilo, Rantala Sara, Saarelainen Lauri, Satukangas Emma, Vihersaari Valtteri. Pirkkala-seura: Haidar Zaed Anwer Masaar, Ruohonen Eino, Tuominiemi Mimosa, Vimpari Max. Viikari- palkinto: Loponen Rene.

Suupanniityn koulu: Pirkkala-Seura: Julia Eerola, Assi Hyypiä, Henni Laitinen, Ella Mattila. Tampereen teknillinen seura: Aleksi Koponen. Pirkkalan Rotaryklubi: Sivia Kärkkäinen. Pirkkalan yläaste: Emmi Stenberg, Jonne Kuusisto, Sirkku Lipponen, Hugo Hietakangas, Eljas Lampinen, Tuomas Lampinen, Nea Lehtinen, Eemil Mäkipää, Selina Niemensivu, Elviira Nuppola, Weeti Tiihonen, Hertta Hakala, Ellen Huovinen, Sofia Järvinen, Julius Kaukoranta, Meri Kotiluoto, Aava Kovanen, Ella Länsiö, Lilli Mäkelä, Iida Purasmaa, Savanna Siitonen, Tomi Tuomainen.  Pirkkala-kampuksen erityisstipendi: Iiris Erkkilä. Stipendirahaston tsemppistipendit: Sofia Akkanen, Jermu Leppänen, Melina Mäenpää, Lotta Tolvanen.  Pirkkalan seurakunta: Atte Ahvonen, Riku Kuisma.  Äidinkielenopettajat: Melak Sawaedi. Vanhempainyhdistys: Nelli Kerttula, Sanni Tuomi, Julia Tiikkainen, Tuure Oja, Mohammad Salehi, Salla Päivärinta, Niklas Liljeroos, Saana Hautala, Veeti-Pekka Tanskanen, Nella Kivistö. Pirkkalan yrittäjät: Niko Niemi. Kimmo Riihimäki -säätiö: Petteri Kanerva. Pirkkalan Karjala-seura: Peetu Savonen.  Pirkkalan omakotiyhdistykset OKYT: Maria Cicortas. Pirkkalan Marttayhdistys: Niko Riihimäki, Emma Toppari. MLL:n Pirkkalan yhdistys: Jere Kujansuu, Ville Sippola. Anian kyläyhdistys: Seela Lindström, Siiri Soini, Annika Niemi. Sigurd Bodénin testamenttirahasto: Ida Niemistö, Lauri Koskiaho, Emma Maddi. Pohjola Norden: Meldina Omerovic. F-Musiikki: Vilma Komulainen, Suvi Kulmala. Hakasen Leipomo: Eveliina Hepokorpi.

Toivion koulu: Pirkkala- seura Saarijärvi Nella, Poikkeus Veera. Hymytyttö: Hänninen Kerttu, Välimaa Alisa. Hymypoika: Rappi Matti, Tuominen Toivo. Vanhempainyhdistyksen Hyvä kaveri-stipendi: Lehtonen Linnea, Mikkonen Liina, Hentonen Matias, Lehtiniemi Aino, Sillanpää Vanessa, Bragge Eelis, Saarijärvi Hilda, Vossi Yona, Lehtelä Sofia, Aaltonen Lauri, Kramer Elias, Hokkanen Helka, Repo Hugo, Punkka Eevi, Eerola Aatos, Vainio Iisa, Harju Jussi, Saarijärvi Tessa, Poikkeus Roosa, Koskinen Renny, Lejman Dominik, Penttinen Melissa, Kramer Aada, Mantere Elias. Vanhempainyhdistyksen Hyvin pyyhkii- stipendi: Paajanen Valtteri, Niemelä Olivia, Helén Anton, Sippola Celeste, Taivalaho Lumi, Hosseini Mohammed, Mäkinen Oliver, Koivisto Elsa, Oksman Aatu, Nissinen Aino, Ruoranen Jori, Huhtiniemi Leo, Kuosa Damien, Petrov Filip, Linnava Luukas, Kuusjärvi Pinja, Terho Selma, Vainio Mikael, Seppänen Aaro, Louhivuori Liinu, Kylätasku Lumi, Kapulainen Nella, Edgren Jami, Kivimäki Aada, Mustakangas Inka, Salomäki Joona, Vainio Pinja, Rytövuori Aleksi. Kielenopettajien stipendit: Mustakangas Inka, Repo Saku. Pohjola-Norden kirjapalkinto: Poikkeus Veera.

Lisäys 5.6.: Lisätty tieto Pirkkalan seurakunnan stipendistä Nuolialan koulun oppilaalle.