Lähde korpeen kuuntelemaan, miten uistimilla tehdään musiikkia – Metsäfolk tuo akustisen konsertin ja kädentaitonäytöksiä Pirkkalaan laavulle

Kulttuuriosuuskunta Uulun pienimuotoinen tapahtuma yhdistelee retkeilyä ja kulttuuria.

LAURA MOISIO on mukana esiintymässä Pirkkalan Metsäfolkissa. Kuva: Metsäfolk

PIRKKALAN Iso Naistenjärven laavulle kokoonnutaan toukokuussa tunnelmoimaan, musisoimaan ja oppimaan kädentaidoista Metsäfolk-tapahtuman merkeissä. Kulttuuriosuuskunta Uulun järjestämä pienimuotoinen tapahtuma yhdistelee retkeilyä ja kulttuuria.

Tapahtuman ohjelma koostuu kädentaitajien työnäytöksistä ja tarinoista sekä akustisesta konsertista. Illan aikana esiintyvät Lauri Kotamäki (haitari), Laura Moisio (kitara) ja Lari Haapkari (uistimet). Ohjelman ohessa kävijät pääsevät nauttimaan metsän tunnelmasta.

Tapahtuman järjestäjät vinkkaavat, että laavulle kannattaa saapua pyöräillen tai patikoiden. Tapahtuma on osa Operaatio Pirkanmaan ohjelmistoa.

Myöhemmin samalla viikolla Metsäfolk-tapahtumia pidetään myös Sastamalassa Pirunvuoren kivilinnassa ja Ylöjärven Saari-Soljasella.

Metsäfolk-tapahtuma Iso Naistenjärven laavulla ti 23.5. klo 17–20. Työnäytökset klo 17 ja konsertit klo 18. Saapumisohjeet: www.uulu.fi/metsafolk. Järj. Kulttuuriosuuskunta Uulu