Mansen Mörinät alkoi tänään – kone- ja kuljetuskalustotapahtuma vetää sankoin joukoin niin vakikävijöitä kuin ensikertalaisia

Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 15 000.

MANSEN MÖRINÄT -tapahtumaan tänään perjantaina tullut käynyt Markus Åbrant kävi muun muassa Loukko.com-myymälässä katsomassa kevytmoottoripyöriä poikansa pyynnöstä.

SUOMEN suurin konepäivätapahtuma Mansen Mörinät on meneillään eri puolilla Pirkanmaata. Mittavan tapahtuman avajaispäivää vietetään tänä perjantaina.

Markus Åbrant oli suunnannut Pohjanmaan Mustasaarelta Mansen Mörinöihin ensimmäistä kertaa Pirkkalaan.

”Katson materiaalitarjontaa maanrakentajille sekä teen asiakashankintaa.”

Finesse Finland -yhtiön toimitusjohtaja ja osaomistaja aikoi viipyä kaksipäiväisessä tapahtumassa vain perjantain. Työhönsä liittyvien asioiden lisäksi Åbrantin kaavailuissa oli tarkistaa kevytmoottoripyörien valikoimaa poikansa pyynnöstä.

YLISTAROLAISET Heikki ja Sisko Luoma ovat Mansen Mörinöiden vakiokävijöitä.

YLISTAROLAISET Sisko ja Heikki Luoma sanoivat käyneensä kone- ja kuljetuskalustotapahtumassa niin kauan kuin se on järjestetty eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta.

”Mansen Mörinöissä käynti on perinne”, Heikki Luoma kertoo.

Heidän suunnitelmissaan oli käydä noin kymmenessä tapahtuman kohteessa erityisenä kiinnostuksenkohteenaan maansiirtokoneet ja varaosat.

Hankintojakin he aikoivat tehdä siinä tapauksessa, jos vastaan tulee ja jos hinta on sopiva.

PIRKANMAALAISTEN kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä tapahtuma sijoittuu Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Ylöjärven ympäristöön.

Tapahtuma vetää sekä järjestäjiä että yleisöä. Esimerkiksi viime vuonna varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli vuonna lähes 60 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen.

Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 15 000.