Tampereen Kiakkoradion pelipäivä palkittiin Radiogaalassa vuoden parhaana paikallisena radio-ohjelmana

Kiakkoradion pelipäivän juontaja Jani Saari iloitsi Radiogaalassa kiakkotiiminsä saamasta palkinnosta. (Kuva: RadioMedia)

PIRKKALAISEN kanssa samaan Pirmediat-mediaperheeseen kuuluva Tampereen Kiakkoradio palkittiin yleisön suosikkina Radiogaalassa viime perjantaina 31. maaliskuuta 2023. Tampereen Kiakkoradion pelipäivä voitti vuoden parhaan paikallisen radio-ohjelman palkinnon Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä Radiogaalassa. Voittaja oli valittu yleisöäänestyksellä, ja palkinto on arvostetuimpia tunnustuksia kaupallisella radioalalla.

Palkinnon pokkasi gaalaillassa Kiakkoradion pelipäivän juontaja Jani Saari, joka ylisti kiitospuheessaan Ilvestä ja Tapparaa, Kiakkoradion upeita kuulijoita sekä kaikkia yleisöäänestyksessä Kiakkoradiota äänestäneitä.

– Radion tekeminen on kuin jääkiekkojoukkueessa pelaaminen. Meillä on ollut huikea joukkue tänä vuonna. Isoin kiitos kuuluu Juha Lindgrenille ja Mikko Aaltoselle, jotka tänäkin iltana ovat selostamassa pelejä Lahden Isku Areenalla ja Helsingin jäähallissa, Jani Saari kiitteli.

Kiakkoradion legendaariset selostajat Juha ”Linkki” Lindgren ja Mikko ”Aaltsi” Aaltonen olivat gaalailtana tahoillaan selostamassa HIFK–Tappara- ja Pelicans–Ilves-otteluita, jotka päättyivät tamperelaisjoukkueiden voittoon.

Ilveksen ja Tapparan tulevien playoffs-pelien ennakot ja selostukset kuullaan suorina lähetyksinä Kiakkoradiosta (Tampereella FM 89,0 ja muualla kiakkoradio.fi).

Radiogaalassa palkittiin kaupallisen radioalan parhaimmistoa. Vuoden parhaan valtakunnallisen radio-ohjelman palkinnon voitti Radio Suomipopin Aamulypsy. Vuoden radiojuontajana palkittiin NRJ:n Niko Saarinen ja paikallisen radiojuontajan palkinnon sai Radio Porin Julle Kallio.

Pirkkalainen ja Tampereen Kiakkoradio ovat osa Pirmedioita.