Soljan lastentaloon taidetta, jonka tekijöitä Pirkkalan kunta nyt hakee

Haku on avoin pirkanmaalaisille ammattitaiteilijoille ja muotoilijoille.

PIRKKALAN kunta haluaa taidetta Soljan lastentaloon. Kunta järjestää taiteilijahaun tekemään taideteoksia taloon.

PIRKKALAN kunta järjestää taiteilijahaun pirkanmaalaisille ammattitaiteilijoille ja muotoilijoille toteuttamaan taidetta Soljan lastentaloon.

Kunta tiedottaa, että portfoliohaussa etsitään kuvataiteilijaa tai muotoilijaa. Kyseessä voi olla myös työpari tai työryhmä. Taideteokset voivat olla joko valmiita teoksia, tai tähän kohteeseen suunniteltuja. Haku on avoinna maaliskuun loppuun saakka kunnan sivuilla.

Soljan lastentalo on pienten lasten yksikkö, jossa järjestetään varhaiskasvatusta ja esi- ja perusopetusta. Perinteisten ryhmätilojen ja luokkien sijasta Soljaan on rakennettu soluja, jotka ovat helposti muunneltavissa toiminnan tarpeisiin.