Pirkat järjestää lentiksen pr-tapahtuman Nuolialassa pyhänä – katso naisten peli livenä Pirkkalaisen verkkosivuilla

NUOLIALAN koululla järjestetään sunnuntaina liikunnallinen lentopallon pr-päivä. Se alkaa naisten kakkossarjan ottelulla, jossa Pirkat kohtaa Kaarinan Uran.

PIRKKALAN joukkueet ovat menestyneet aikoinaan lentopallon SM-sarjan huipputasollakin, puhumattakaan naapurin legendaarisesta Rantaperkiön Iskusta.

Pirkkalan Pirkat on elvyttänyt lentopalloharrastuksen kunnassa ja naisten joukkue aloitti pelit kakkossarjassa syksyllä.

Tältä pohjalta Pirkat järjestää tulevana sunnuntaina lentopallon pr-tapahtuman. Naisten ottelu nähdään myös livelähetyksenä Pirkkalainen-lehden verkkosivuilla.

”Ottelun jälkeen olemme kutsuneet kaikki lentopalloharrastajat ja lajista kiinnostuneet perheineen jäämään saliin liikkumaan lentopalloteemalla”, kertoo Pirkkain toiminnanjohtaja Niina Kuhlman.

Luvassa on muun muassa tekniikkarasteja, kilpailuja ja temppurata ja kahviokin löytyy.

PIRKAT putosi hankalan syksyn jälkeen alempaan loppusarjaan, jossa on tullut voittoja runsaasti.

”Viimeksi peli päättyi Kaarinassa 1-3 meidän voittoon. Halutaan näyttää että pystytään vielä parempaan suoritukseen”, miettii valmentaja Jarno Rautanen ottelun edellä.

”Kevät on ollut joukkueelle voitokas ja tavoite on haastaa Vilppulan Tähti sarjan kärkipaikalla. Nyt eroa Vilppulaan 4 pistettä ja toinen keskinäinen ottelu on vielä pelaamatta.”

Yleispelaaja Sanni Aaltonen tavoittelee 200 pistettä tällä kaudella ja nyt kasassa 175 eli saattaa mennä loistopelillä rikki jo sunnuntaina.

”Joukkueen yhteispeli on hitsautunut paremmaksi kauden myötä ja keväällä poimitaan työn hedelmät. Ratkaisijoita löytyy kaikilta pelipaikoilta. Peli kulkee ajoittain mallikkaasti ja otteluista ei viihdearvoa puutu”, Rautanen kehaisee.

Kautta on jäljellä neljä peliä, kaksi kotona ja kaksi vieraissa.

OTTELUA voi seurata sunnuntaina kello 14.45 alkaen Pirkkalaisen verkkosivujen kautta maksutta.

Ottelun tulee selostamaan Iiro-Pekka Airola ja kommentaattorina toimii ex-liigapelaaja Tuomas Tihinen. Tiedossa siis erittäin laadukas lähetys. 

Naisten 2-sarja Pirkat – Ura (Kaarinan Ura) su 12.3. klo 15 Nuolialan koululla. Vapaa pääsy. Puffetti.