Omakotitontit tarjolla Pirkkalassa ensi maanantaihin asti – hakemusten määrä tähän mennessä kertoo muutoksesta hakuinnossa

Viikko ennen määräajan päättymistä vuokratontteja oli tavoitellut 90 hakijaa - viime vuonna hakijoita oli 730 ja tontteja sai myös ostaa omaksi.

PIRKKALAN tämän vuoden omakotitontit löytyvät Lepomoisiosta samalta alueelta kuin viimevuotiset tontit. Uusia tontteja on jaossa kuvassa näkyvän talon takaa alkaen Vasamatientien vasemmalta puolelta.

PIRKKALAN kunnan tänä vuonna luovutettavat omakotitontit ovat haettavissa vielä ensi maanantaihin asti. Tarjolla on 17 omakotitonttia Lepomoisiosta, samalta alueelta mistä kunnan viime vuoden tontit jaettiin.

Viime vuonna jaossa olleita pariakymmentä tonttia tavoitteli peräti 730 hakijaa.

Poikkeuksena viime vuoteen on paitsi nopeasti muuttunut maailman taloustilanne ja sota, myös se, että kaikki tontit ovat tarjolla vain vuokrattavaksi.

Ennakkotiedot kertovat, että viime vuoden kaltaista hakuryntäystä ei nyt tule.

”Tänä aamuna hakemuksia oli noin 90 eli huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Mutta onhan tässä vielä viikko hakuaikaa jäljellä”, kertoi tekninen avustaja Satu Naskali Pirkkalan kunnan yhdyskuntatoimesta maanantaina Pirkkalaiselle.

Näyttää siltä, että hakemuksia tulee lopulta kaikesta huolimatta varsin kohtuullinen määrä.

ALLA olevasta galleriasta voit klikata tonttien sijaintikartat suuremmiksi. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa näkyvät tämänvuotiset tontit punaisella rajattuna.

TARJOLLA olevien tonttien koot vaihtelevat välillä 646-999 neliötä. Vuosivuokrat vaihtelevat tonttien koon mukaan 2583 ja 3618 euron välillä.

Hakuaika päättyy 9. tammikuuta kello 15. Tarkat hakuohjeet löydät täältä.

Tonttien saajat selviävät 24. tammikuuta pidettävässä arvontatilaisuudessa.