Naistenmatkan koulun parakkien sisäpihalle viritellään joulutunnelmaa sunnuntaina – Joulutorin tienestit menevät lasten leirikouluun: ”Leirikoulu on oppilaille hyvin merkityksellinen ja ainutlaatuinen kokemus”

Naistenmatkan koulun sisäpihalla järjestettävällä tapahtumalla koululaiset keräävät varoja leirikoulua varten.

HÄMÄRÄ joulukuun iltapäivä, tunnelmallisia lyhtyjä, herkullisia leivonnaisia ja innostuneita koululaisia. Kaikkea tätä on luvassa sunnuntaina 11. joulukuuta Pirkkalassa Naistenmatkan koulun parakkien sisäpihalla järjestettävällä joulutorilla.

Naistenmatkan koulun 3.–5. luokat myyvät itapahtumassa muun muassa leivonnaisia ja käsitöitä.

”Toivomme, että joulutori täyttyy iloisesta puheensorinasta, innokkaista myyjistä ja läheltä ja kaukaa tulevista ostajista. Luokkien pöydille tulee myytäväksi jouluisia herkkuja, lasten askarteluja ja käsitöitä. Joku luokka pohti myyvänsä makkaroita ja joku glögiä”, sanoo tapahtuman järjestävän Naistenmatkan koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Kati Kaivonen.

LUOKAT keräävät myynnillä varoja kuudennen luokan leirikoulua varten. Vanhempainyhdistys tarjoaa tapahtumalla luokille ilmaisen ja helpon varainhankintatavan.

”Naistenmatkan koulussa on vahvana perinteenä järjestää kuudennella luokalla leirikoulu. Leirikoulu on oppilaille hyvin merkityksellinen ja ainutlaatuinen kokemus. Leirikoulun mahdollistaminen vaatii kuitenkin vanhemmilta paljon työtä ja rahaa. Tapahtumalla tarjoamme apua luokkien luokkatoimikunnille.”

Koulun pihalla on luvassa joulutoritunnelmaa valoin, koristein ja musiikein. Tapahtuman vetonaulaksi on lupautunut joulupukki, joka jakaa karkkia ja kuuntelee mielellään kuulumisia.

Joulutori Naistenmatkan koulun (Lentoasemantie 61) parakkien sisäpihalla su 11.12. klo 15–17.