Lentopallon 1-sarjan ottelu keräsi katsojia Pirkkalassa

Rantaperkiön Isku kohtasi Luja-Lukon vapaa-aikakeskuksella.

Rantaperkiön Isku toi korkeimman sarjatason lentopallo-ottelun Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle. Kuva: Marko Panu
MIESTEN lentopallon 1-sarjan ottelu Rantaperkiön Iskun ja Pälkäneen Luja-Lukon välillä kokosi lentopalloväkeä Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle sunnuntaina 6.10. Kotijoukkue Rantaperkiön Iskun kotiluola oli nyrkkeilyn Tammer-turnauksen käytössä, ja viime kauden tapaan Rantaperkiön Isku toi lentopallon toiseksi korkeimman sarjatason ottelun Pirkkalaan.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ja ensimmäinen erä kääntyi vierasjoukkue Luja-Lukolle vasta erän loppuhetkillä 23-25. Rantaperkiön Iskun tähtihetket sattuivat ottelun toiseen erään, jonka kotijoukkue voitti selvin 25-16 lukemin. Kauden vahvasti aloittanut Luja-Lukko otti ohjat käsiinsä tämän jälkeen ja voitti kolmannen erän 18-25 ja neljännen pelin viimeiseksi jääneen erän 19-25. Näin vierasjoukkue nappasi täydet kolme pistettä 1-3 erävoitoin.

Kauden alkupeleille ominaisesti pelin taso vaihteli puolin ja toisin, mikä tarkoitti katsojille viihdyttäviä palloralleja ja nopeita käänteitä pelin aikana. Katsomoon oli saapunut lentopalloväkeä niin molempien joukkueiden kannattajia kuin erityisesti pirkkalalaisia lentopallon ystäviä. Katsojia oli yli 150.