Kiekkokaudella mahtava alku – Marius Kautto ja Pingviinit kärkipaikalla

Pingviinien illan kolmas maali Kiekko-Karhuja vastaan syntyi illan tehomiehen Marius Kauton mailasta. Kuva: Sebastian Stenvall

MARIUS Kautto tehtaili sunnuntaina neljä tehopistettä, kun Pingviinit otti kolmannen murskavoittonsa III divisioonassa. Kiekko-Karhut kaatui 10-1 (2-1, 3-0, 5-0).

”Puhuimme ennen peliä siitä että avauserät ovat olleet vaikeita. En tiedä siihen syytä. Tärkeintä kuitenkin on voittaminen”, Kautto sanoi.

Kautto johtaa lohkon pistepörssiä lukemin 7+9=16. Pingviinien maaliero on 35-7 ja se on Goonsin ohella ainoa kaikki kolme otteluaan voittanut.

”Ensi lauantaina on Mäntässä kovempi vastustaja kuin mitä nämä kolme ovat olleet. Silloin nähdään todellinen taso”, Kautto tuumi.

Pingviinit on aloittanut III divisioonan voitokkaasti. Läpyjä saatiin jaella vaihtoaitioon myös sunnuntain kotipelissä Kiekko-Karhuja vastaan. Kuva: Sebastian Stenvall

Pingviinien avauserien maaliero on ollut yhteensä 4-4, toisten erien 12-1 ja kolmansien 19-2.

”Meillä on laaja kokoonpano ja hyvä kunto, muut ovat pudonneet kyydistä toisessa erässä”, Kautto arvioi.

Sunnuntaina Kautto teki 3-1-maalin vasta 31. minuutilla. Neljä pelaajaa teki kaksi maalia eli Kautto, Anssi Lahtinen, Harri Nissi ja Karri Pajunen.

Pingviinien Tuukka Pyöriä oli sunnuntaina näin lähellä maalintekoa. Kuva: Sebastian Stenvall