Kunnan liikunta- ja harrastustilojen varaaminen muuttui – toimi näin jatkossa

Kunnan tiloja varataan uudella järjestelmällä.

Uudessa varausjärjestelmässä haetaan esimerkiksi käyttövuoroja kunnan urheilukentille. Huhtikuussa keskusurheilukentällä vietettiin Ilves Futis-Liigan Vihreä kortti -tapahtumaa. Kuva: Sanni Harmanen

PIRKKALAN kunta otti maanantaina käyttöön uuden tilavarausjärjestelmän. Aiemmin käytössä ollut Timmi-järjestelmä on korvattu Timeworks-järjestelmällä. Sen kautta voi varata esimerkiksi kunnan liikuntasaleja, urheilukenttiä, kokoustiloja, bänditiloja ja saunoja.

Uudistuksen myötä tilojen varaaminen keskitetään kokonaan sähköiseen muotoon. Jatkossa kunta ei ota tilavarauksia enää lainkaan vastaan sähköpostilla, puhelimitse tai vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelussa.

Tilojen varaaminen uudessa Timeworksissa vaatii käyttäjältä kirjautumista. Varauspyynnön tekemisen jälkeen pyyntö menee käsiteltäväksi, ja myöhemmin käyttäjä saa sähköpostiin ilmoituksen, onko pyyntö hyväksytty vai hylätty.
Järjestelmän kautta voi myös peruuttaa jo tehtyjä varauksia.

Myöhemmin Timeworksiin on kunnan mukaan tulossa myös mahdollisuus varata välineitä ja tehdä take away -tilauksia vapaa-aikakeskuksen kahvilaan. Kausittaisten vuorojen haku on tarkoitus järjestää Timeworks-järjestelmän kautta ensi vuonna.

Timeworks-järjestelmään pääsee Pirkkalan kunnan tilavaraussivun kautta.