PJK:lle voitto Killon nurmella – Lempäälän kamerunilainen maajoukkuevahti herättää huomiota Nelosessa

Loukkaantuminen päätti Hannu Hyvärisen kauden viime perjantaina Killossa. Vain viitisen minuuttia ennen vammaa mies viimeisteli PJK:lle maalin.
PJK voitti viime perjantaina Killossa Nelosessa Vehmaisten Urheilijat 4-2 (4-0) kauden kolmanneksi viimeisessä ottelussaan. Viimeisessä kotiottelussa tulee vastaan lohkoa tappioitta johtava FC Lasten 20. syyskuuta.

Voitolla PJK pesi kasvojaan hävittyään 6. syyskuuta vieraissa LeKille 1-12. Ainoan maalin teki Hannu Hyvärinen. Hän teki myös viime perjantaina avausmaalin 4. minuutilla, mutta loukkaantuminen päätti hänen kautensa 11. minuutilla.

”Tuli lihasvamma. Viime ja tästä kaudesta onkin jäänyt paljon pelejä väliin loukkaantumisten takia”, Hyvärinen sanoi.

Päävalmentaja Sami Puustinen harmitteli kokoonpano-ongelmia niin Lempäälässä kuin Killossakin.

”Killossa kaksi nuorta eli Samuli Järvinen ja Eppu Hietaniemi pelasivat avausminuuttinsa aikuisten sarjassa. Lisäksi kokenut Tomi Tiira pelasi kauden ekat minuutit”, Puustinen sanoi.

LeKi on tehnyt viidessä edellisessä voitto-ottelussaan peräti 36 maalia. Kamerunilainen Sammy N`Djock oli mukana vuoden 2014 MM-kisoissa Brasiliassa kolmantena maalivahtina, peliaikaa ei tullut. A-maaotteluita hänellä on kolme.

PJK-Lasten (Tampere). Nelosen jalkapalloa Killon kentällä pe 20.9. klo 18.